Reklama

Reklama

Jeden z méně významných členů podsvětí Vincent (Miguel Ferrer) na základě falešné hlášky od jednoho ze svých dealerů zabije jiného dealera. Avšak v tu chvíli bohužel ani v nejmenším netuší, že onen zabitý pracoval pro největšího mafiánského bosse široko daleko. Celá situace pak nabere rychlé obrátky. Poté, co přijde o svou ženu Marisu, zbývá Vincentovi již jen jediná věc, pro kterou má smysl žít - pomsta. Vincentova pravá ruka Joshua (Cuba Gooding Jr.), který chtěl již dříve pověsit mafiánský život na hřebík, ale díky své loajalitě tak neučinil, si v tu chvíli moc dobře uvědomuje, v čem jsou namočeni, a že jen jeden chybný krok může vést k totální zkáze. (HBO Europe)

(více)

Recenze (52)

genetique 

všechny recenze uživatele

Perfektný bečkový thriller, ktorý by mal za podpory lepšieho príbehu naozaj slušné ambície. Ambície však rozhodne mali aj scenáristi, a keď už sa nedalo nejak zvlášť pohnúť s originalitou scenára, tak si to vynahradili aspoň kvalitou dialógov, ktorá bola na vybrúsenej úrovni. Hlášky a slovné prešmyčky možno nepatria do prvej ligy, ale na tento typ filmu je to určite nadpriemer. A keby Harvey Keitel ako záporák pridal trošku viac zo svojej večnej charizmy a boli by to čistokrvné štyri. 75%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Zase pár mafiánských pletich, podrazů a vražd v poměrně temném podání. Boss Vincent má na černou práci svou pravou ruku Cubu Goodinga Jr., který už chtěl z tohohle kolotoče vypadnout. Franck Khalfoun na počátku své kariéry spolupracoval s Alexandrem Ajou, párkrát z toho byly ucházející thrillery. Tady se furt mele o loajalitě, jezdí se z místa na místo, abychom si následně „vychutnali“ vydatnou přestřelku v honosné vile. Gooding Jr., který prožil kariérní vrchol v druhé polovině 90. let, bohužel poslední dvě dekády sbírá jen béčkové drobky, sotva průměr je to také tady. O nic působivého se bohužel nejedná. ()

Reklama

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Jééééé. Kuba. No přece ten jak se svezl na lodi plný teploušů . No to ho muselo poznamenat kluka jednoho opálenýho. Musel si pak ještě dokázat, že je chlap tak se musel zaplést s tim skoro nejdrsnějším frajerem, aby mohli nasrat toho ještě drsnějšího. Ty vole Harvey???? nejseš na tyhle hovna starej??? V jednoum filmu s Johnnym Messnerem? ALe chápu, peníze docházej a těch rolí je už asi taky po skromnu. Celkově vzato......píčovina, ale podívejte se sami.... ()

Babulik 

všechny recenze uživatele

Behom prvej polhodiny je všetko jasné, príbeh už ďalej neponúka nič, všetko, čo čakáte aj príde vrátane záverečnej prestrelky. Film postavený na jednoduchej (a toľkokrát videnej) schéme s nádychom drsnej gangsterky nemá kto herecky ťahať, Gooding nikdy gangster nebol a ani očividne nebude. Škoda, že Statham nebol práve voľný... ()

dormouse 

všechny recenze uživatele

Podivný film, v němž se vyskytují samí zlí hoši a ti buď sypou z rukávů hlášky drsné jak šmirglpapír, nebo jiným zlým hochům rozbíjejí nosy, čelisti, či celé hlavy, popřípadě je prostřílejí skrz naskrz. Cuba Gooding se celou dobu tváří velmi vážně, jakoby vás káral, že jste se uprdli. Téměř jediná ženská postava běhá celou dobu buď v růžovém pyžamku nebo bez něj, jakoby neměla na normální šaty, přestože její manžel má peněz plné kapsy.To, že se motivy zlých hochů nakonec objasní, film už příliš nevylepší. Máte z něj pocit, že si všichni zasloužili to, co dostali. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama