Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět českých a slovenských režisérů natočilo na základě svých vlastních scénářů pět dvouminutových filmů na společné téma - we shoot with love. Každý tvůrce pojal svůj příběh naprosto odlišně, a to s charakteristickými prvky své práce. Přesto mají všechny snímky jedno společné. A tím je láska. Láska k filmu. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (89)

Popluh 

všechny recenze uživatele

První povídka hodně super a to včetně hereckého projevu Vojty Kotka, zbytek už je ale jen změť rádoby originálních nápadů, z nichž více zaujme maximálně tak střílení na televizi, které ale ve výsledku vůbec nevyzní. První epizodka tak u mě vyhrává zejména kvůli tomu, že i na poli dvou minut nabídne sevřený a vypointovaný mini"příběh". ()

sanikope 

všechny recenze uživatele

Na prvé skuknutie si pamätám len........ číslo 4 Pulse Beat, ktoré ma asi najviac stiahlo, i keď to bolo vskutku rýchle... číslo 3 Last man driving pôsobilo ako cvičenie na reklamu bez akejkoľvek pointy alebo smerovania... číslo 5 Boo bola klasická vykrádačka i keď nápaditá ale troška pridlhá, keby sa to strihlo troška skôr, možno by to bolo vtipnejšie... číslo 1 Elišce sladké a romantické .... číslo 2 Autor nehodnotím. Ako celok však rozhodne pozitívne. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

I když to není zcela objektivní, tak musím ocenit snahu, s jakou nová (pro mě) jména pronikají do podvědomí českých diváků. Zatímco na prostředních třech filmech jde vidět "pouze" režisérská radost z shootingování, tak u prvního a posledního kousku navíc vyplouvá na povrch detailně promyšlený scénář a snímky jsou i zapamatovatelné. A není to kvůli tomu, že v nich hlavní roli hrají dva snowborďáci - ty dva kraťasy jsou prostě kvalitní. A takovou profesionalitu pozná člověk na první pohled... P.S. Střílení do TV také ušlo! ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

V prvním příběhu vypadal Vojta Kotek s tím svým kukučem trošku jako psychopat. Další tři příběhy vypadaly jako upoutávky na kriminální seriály, kterými nás každý den zásobují televize. Poslední, tak to byla parodie na deodorant. No, co chlapec měl klapky na očích a pro oči neviděl, kam sahá. Škoda, že šlo pouze o kraťas. Jinak velká spokojenost. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Skvelé. Naozaj vydarená "kompilácia" krátkych filmov. Čo sa týka technickej úrovne tak je to niekde fakt popredu. K jednotlivým príbehom by som povedal asi len toľkoto. Prvý príbeh príjemne pobavil. Pri druhom som pozeral len s otvorenými ústami...to sa mi už dlho nestalo. Tretí príbeh bola taká príjemná adrenalínová jazda. Štvrtý bol svojím divným spôsobom veľmi romantický. A piaty sa snažil byť vtipný, ale takéto niečo som už videl v reklame na Axe a vo filme Parfém: Príbeh vraha. Čiže to bol najslabší. Môžem to zhodnotiť tak, že to bolo dneska mojich najlepšie strávených 12 minút. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Film Pulse Beat se nátačel v bunkru Parukářka v Praze na Žižkově pod Vrchem sv. Kříže. (navabaca)
  • Ve filmu Pro Elišku přijde Vojtěchu Kotkovi poštou kniha s adresou "Knihovna, U Akademie 4, Praha 7, 170 00", což je skutečná adresa Akademie výtvarných umění (AVU) v Praze, kde se celý děj filmu odehrává. (navabaca)
  • Ve filmu Last Man Driving je slyšet hudba z alba Vladimir 518 - Gorila vs. Architekt, konkrétně část skladby "Smíchov - Újezd feat. Hugo Toxxx a Orion". (navabaca)

Reklama

Reklama