Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Drsný rocker ze skupiny KISS jak ho neznáte! Seznamte se s jeho rodinou a nahlédněte do jeho každodenního života. Hlavou této rodiny je Gene Simmons, legendární démon, lidr skupiny Kiss a krkem je bývalá Playmate, herečka a modelka Shanon Tweed. Jejich děti Nick a Sophie jsou dva celkem milí teenageři se svými adolescentními náladami. Na rozdíl od svých vrstevníků oni mají opravdu jiné rodiče. Poznejte skutečný život vyjímečné rodiny, který je v mnoha momentech podobný tomu Vašemu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Chajimwitz 

všechny recenze uživatele

Podruhé v životě jsem si koupil original CD (první byly Drákuloviny),Dost lidí si myslí,že G.Simmons je stejně jako většina rockerů prolezlej chlastem,drogama a všema dalšíma neřestma,což je omyl.Tento geniální hudebník je přísný abstinent a nekuřák,bezohledný byznysman a děvkař.Pohled na jeho rodinku je příjemná ztráta času,i když o někom,kdo během života vystřídá přes 2400 partnerek, se těžko dá říct,že je rodinný typ. ()

antragus 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct. U Osbournes jsem x let nadrženě čekal až si pořídíme satelit a já se budu moct podívat k Ozzymu domů, a pak se mi podařilo během dvou dnů po sobě vidět Osbourneovy a Simmonsovy. A je to nesrovnatelné. Simmons je uvěřitelný, dá se dívat na celou rodinu, působí to celistvě, logicky a zjistíte, že oproti téhle rodince máte vlastně jenom jeden problém navíc a tím jsou prachy. Jinak jsou přibližně jako vy. A tohle všechno chybí Ozzymu, kde nebýt "hlavy" rodiny a jeho hlášek a permanentního bytí mimo, rovnala by se pro mě zábava návštěvě galerie moderního umění... ()

Kissak 

všechny recenze uživatele

Je těžké být objektivní v hodnocení seriálu o Gene Simmonsovi a jeho rodině z pozice od dětství zarytého fanouška Kiss a všeho co se jich týká. Jsem rád že tenhle seriál dorazil do čech. Ukazuje Geneho z té stránky z jaké ho fanoušci z koncertů a desek nemají šanci poznat. Člověk co si hraje na rockovou hvězdu se vším všudy a který rockovou hvězdou na rozdíl od mnohých skutečně je. Sympaticky se dokáže i sám vtipně shazovat a moje sympatie mají i Shannon a obě jejich děti. Povedená záležitost u které se člověk pobaví a dozví něco víc o svém idolu. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama