Metallica: Live Shit - Binge & Purge (koncert)

Hudební

USA, 1993, 340 min

Wayne Isham

Seattle ´89 je za 6*, skupina byla v té době pravděpodobně na vrcholu jak po stránce herní, tak skladatelské.(28.8.2010)

Metallica na svém absolutním vrcholu, na turné k jejich fenomenálnímu "Black" albu (které osobně řadím do mého TOP10 nejlepších rockových alb všech dob!)! Výjimečná DVD se skvělým zvukem, obrazem, špičkovým set-listem a především výkony pánů Hetfielda, Ulricha, Hammetta a Newsteda... Povinnost pro (nejen) všechny fanoušky(27.7.2010)

San Diego 1992 je fajn (Sanitarium je nejlepší), ale muj favorit stejně je, byl a bude Seattle 1989 (Způsob jakým zde zahráli Fade to black, Master of Puppets a One je naprosto GENIÁLNÍ).(17.1.2010)

Naprosto dokonalý koncert, ze kterého jsem byl doslova ,,paf''...(13.8.2010)

Absolutni vrchol vsech zaznamu Metallicy... oldskůl jak ma bejt, tvorba na špici a vyborne nasnimana epicka vystoupeni... pro vsechny priznivce metalu a rocku... Rolls royce mezi zaznamy... skoda ze takle kapela nevydrzela hrat dyl... no dobre, pozdejsi Cunning Stunts bylo taky vynikajici, ale tohle je must-see x)(9.5.2012)

Metal Rules ... !!!(26.7.2011)