Reklama

Reklama

David Beckham

(TV film)
  • Velká Británie The Rise and Rise of David Beckham
všechny plakáty
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2008, 50 min

Hrají:

David Beckham

Obsahy(1)

Idol malých fotbalistů a symbol generace metrosexuálů. Světový fotbal má lepší hráče, ale jenom jednoho Beckhama. Co může na sklonku kariéry nabídnout sportovnímu světu? (oficiální text distributora)

Recenze (4)

windows 

všechny recenze uživatele

V roce 1996 dal gol z půli hřiště do sítě Wimbledonu, měl 21let a válel za rudé ďábly. Já říkám, že ten gol, jej katapultoval a nastartoval mezi top fotbalisty a pracháče na planetě. Bezesporu ikona sportu, reklamy a bulváru. Re5pect! ()

pOne 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se zdá, že se jedná o klasický dokument, který se zaobírá celebritní stránkou osobnosti člověka a jeho profesní stránku jaksi nechává stranou. Postupem času se ale tvůrci přece jenom snaží do té bubliny proniknout a vysvětlit, proč u Davida Beckhama je ta bublina větší než u jakéhokoli jiného fotbalisty. Hraje tam roli více faktorů. ()

oSiSko 

všechny recenze uživatele

Môj vzor, idol, pre mňa celoživotne jediná celebrita, ktorú obdivujem a vždy budem. Všetko o ňom je pre mňa 100 % ()

infotext 

všechny recenze uživatele

Videl som to náhodou, a v niečom je ten dokument naozaj zaujímavý. Myslím, že sa snaží ísť do hĺbky a objaviť niekde človeka za tou reklamnou fasádou, aj keď nie vždy sa mu to úplne darí. Nesnaží sa byť šokujúci a dodržuje isté zásady. Ak nemáte voči Beckhamovi vyslovene averziu, tak to celkom stojí za pozretie. ()

Reklama

Reklama