Reklama

Reklama

Drama, v jehož středu stojí nově vystupující skladatel country písní (Hedlund), mezi nímž a padlou hvězdou (Paltrow) to zajiskří. Spolu prožívají jeho vzestup a její comeback, což vede k milostným komplikacím, které se týkají i jejího manžela/manažera (McGraw) a královny krásy, ze které se stane zpěvačka (Meester). (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

další hudební drama,které sice jede podle již tradiční šablony,ale přesto mě dostalo svojí obyčejností,přirozeností a tím,jak to celé krásně funguje.I když sem si na začátku říkal,jestli to ty skoro dvě hodiny vydržím,najednou byl konec a já bych se dokázal dívat klidně ještě chvilku.K tomu všemu příjemné obsazení a hlavně výborná hudba.Nikdy sem nebyl fanouškem country,ale sem ta hudba skvěle pasuje a já teď celkem zvažuji,že si obstarám soundtrack.Takhle nějak mělo vypadat "konkurenčí" Crazy Heart,které mě narozdíl od tohoto kousku poměrně zklamalo...85% ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Pěkný, ale prostě se neubráním srovnání s Crazy Heart. To mi přišlo o něco lepší, takže bych ho musel zvednout na pět a tady pak dát 4. Od začátku roku si držím odstup a hodnotím přísněji, proto ty tři mohou vyznět nedoceněně, ale líbilo se mi to. Taková pohodová relax oddychovka s příjemnou hudbou na odpoledne, zvlášť když je venku hnusná bouřka. Mladí herci mi byli kupodivu sympatičtější než Gwyneth. 70% ()

Reklama

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Nic moc. Pokud navíc ani nemáte rádi country, což není můj případ, tak se filmu rozhodně vyhněte. Ale já zase zrovna nemám nijak v oblibě Gwyneth Paltrow, přitom jako country zpěvačka byla docela úchvatná - nutno zmínit, že sama zpívá. Proto stojí za to film vidět, ale to je tak všechno. Po skončení něco přecejen zůstane... a pokud máte rádi country, což asi je můj případ (i když fanatik zrovna nejsem), pak vám zřejmě navíc zůstane zajímavý soundtrack - nejlépe ten 2CD. Pravděpodobně alespoň něco z něj si (narozdíl od filmu) nechám... ale ještě se na něj pořádně chystám. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Prostě nemohu dát jinak, než za pět.......i když já vím:-) Ale za prvé tam hrála Gwyneth Paltrow a to výborně. Za druhé i ostatní herci byly skvělý a působili na mě hodně sympaticky a taky se svých rolí ujali výborně (ne-li lépe než Gwyneth). Za třetí a to si myslím je pro mě dost podstatný - ani trochu jsem se nenudila. Navíc ty písničky byly super. Oproti ostatním uživatelům já osobně country můžu. Stačilo jedno nenápadné upozornění na tenhle film a díky za to, byla jsem velmi příjemně překvapená. 90% - jasně, že jsem to nadhodnotila :-) ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Na US. vidieku toto fakt frčí... každí spravní kovboj znat country špivanku, trebars a od Prešoóva... a od Prešoóva... a od Prešoóova v tym poľu, neše še Jánik serdečko moóojo, neše še Jánik na koňu... a za nim idze, a za ním idze atď atď... koho zaujíma alkoholická, psychicky vyšinutá country speváčka tak ruku hore ako G.Paltrow, pretože ta ju doslova žere. 4/10 podobných snímkov je mnoho a tento nie je v poho, tak. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v Nashvillu - Tennessee. (Terva)
  • Nejdená se o první film, kde si spolu Garrett Hedlund a Tim McGraw zahráli. Již dříve se sešli během produkce filmu Světla páteční noci (2004). (Aknah)

Související novinky

Oscar 2011 - výsledky

Oscar 2011 - výsledky

28.02.2011

Stejně jako každý rok, i letos nám akademici připravili nějaké to překvapení. Letos je ve znamení obrovského neúspěchu Opravdové kuráže, která neproměnila ani jednu z deseti nominací a podobně… (více)

Nominacím na Oscary vládne koktavý král

Nominacím na Oscary vládne koktavý král

26.01.2011

83. udělování Cen Americké filmové akademie proběhne v neděli 27. února. Do té doby můžete tipovat, kdo bude vítězem. A nebude to lehké, letos se v pomyslném pelotonu setkali velmi silní běžci.… (více)

Zlatý glóbus 2011 - výsledky

Zlatý glóbus 2011 - výsledky

17.01.2011

Tak jako každý rok, i letos, nám hollywoodští zahraniční novináři připravili nejedno (ne)příjemné překvapení. Pod letošním moderátorským vedením Rickyho Gervaise se stal neúspěšnějším filmem The… (více)

Královské i sociální Zlaté glóby

Královské i sociální Zlaté glóby

15.12.2010

Osmašedesáté udělování „oscarových předskokanů“ se odehraje v lednu, nominace známe od včerejška. Co se týče počtu nominací, vede britské drama s údajně excelentním Colinem Firthem The King´s Speech… (více)

Reklama

Reklama