Reklama

Reklama

Jenifer Lopez: Let's Get Loud

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
USA, 2003, 100 min

Hrají:

Jennifer Lopez

VOD (1)

Obsahy(1)

Playlist:

01. Let‘s Get Loud
02. Ain‘t It Funny
03. Cariňo
04. Play
05. Feelin‘ So Good
06. I‘m Real
07. Dancer Instructions
08. Medley: Secretly / Theme From Mahogany
09. I Could Fall in Love
10. Si Ya Se Acabó
11. Band Instructions
12. Medley: Waiting for Tonight / Walking on Sunshine
13. If You Had My Love
14. Love Don‘t Cost a Thing
15. Plenarriqueňa (MM_Ramone)

(více)

Recenze (8)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Úžasné! Dokonalé! Bravo! Koncert Jennifer Lynn Lopez v Porto Ricu. Žena, ktorá si splnila americký sen sa prišla predviesť rodákom svojich predkov do slnečného, exotického Karibiku. Jej vystúpenie je jedna obrovská megashow premyslená do posledného detailu. Priestranné pódium, veľkoplošné obrazovky, videoprojekcia, svetelné a pirotechnické efekty plus výborná kozmopolitná kapela a profesionálni tanečníci. Všetko na najvyššej úrovni. Jennifer počas vystúpenia stihne šesť krát zmeniť svoj vzhľad. Na úvod sa zjaví v ohnivo červených, vyzívavých latino šatách, tie vymení za coolový dirty street look, ten je nasledovaný romantickými, ľahkými bielymi šatami a veľkou ružou vo vlasoch, potom nastupuje modernizovaný disco style a pseudotoreadorský kostím, koncert zakončí bosá, v jednoduchej bielej sukni, havajskej podprsenke, s patričkami na krku. V každej z týchto póz vyzerá skvele. Som síce srdcom aj dušou cynický punkrocker, ale to ešte neznamená, že nedokážem oceniť niečo výnimočné. No a záznam vystúpenia Jennifer Lopezovej v Porto Ricu je výnimočný. Je ukážkou profesionality v najvyššej lige svetového showbiznisu. Hey Ho J.Lo! ***** ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Nech pozerám ako pozerám,nenachádzam slová.Umne zvládnutá,správne načasovaná,čistá lekcia tanečnej a kostýmovej prehliadky,tak ako sa to má robiť. Jennifer Lopez je pre mňa multifunkčnou umelkyňou,čiže-skvelou speváčkou,ešte lepšiou tanečníčkou a v neposlednom rade i fajn herečkou.Je prosto talent od prírody a hlavne a to je dôležité,má to v hlave v poriadku.Moje sebavedomie a srdce utrpelo dalšiu veľkú a hlbokú ranu Máme sa čo učiť dievčatá :) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Nejsem nějaký její extra fanda, některé písničky se mi ale líbí a také umím ocenit, když někdo naživo umí udělat super show. Ona mezi ty lidi patří. ()

Angel30 

všechny recenze uživatele

Super koncert nabitý pozitivní energií, Jennifer je celkem dobrá zpěvačka, která má co nabídnout a to nejen hlasově :) Já jsem se za celou dobu skvěle bavila! ()

Reklama

Reklama