Reklama

Reklama

Recenze (8)

H34D 

všechny recenze uživatele

Hobiti jsou malá, zábavná stvoření, snad proto je i tento dokument malý a relativně zábavný... Avšak stále nijak oslnivý. Vzdálený popis hobitího dne se příliš nezaobírá detaily, mezi zajímavé informace bych určitě zařadil optické zmenšování hobitích herců (což je ale mnohem detailněji rozpracováno v dokumentu Scale) a práci s maskami, kvůli kterým museli milí hobiti vstávat před pátou ráno... 6/10 ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Vstanete ve čtyři ráno, v maskérně v přívěsu vám "nalepí" nohy, vy při tom posloucháte svá oblíbená CD, vtipkujete s kolegy a nebo prostě dřímáte v sedě dál. Takhle, a ne jinak začíná každý den v životě hobita! Jeden z těch dokumentů, kdy je člověk rád, že není herec :-), protože... protože spánek je jednoduše úžasná věc. ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Jeden z mnoha dokumentu na 4DVD SE edici Pana prstenu (ktereho dilu nevim). Zaznamenava nataceci den od dlouheho pospavani v maskerne, presunu na mista nataceni, opakovani, par vtipku... klasika. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Jeden z obrovské řady dokumentů mezi bonusovými materiály u velkých verzí Společenstva prstenu. Strávíme den s Hobity. Od vstávání a maskérny, přes plac až po závěrečné maskování. Vstávat v půl 5 ráno a z placu jít v 8 večer není žádný med, ale za tu masáž nohou a pivko k tomu to musí stát! Chtěl bych vidět den v životě Gimliho... ()

redwik 

všechny recenze uživatele

Rozhodne odporúčam pozrieť fanúšikom Tolkiena. Frodo, Sam, Pipin a Marry nám vysvetlia ako vyzerá taký priemerný deň hobita. Od ranného vstávania, obúvania nôh, nasadzovania úch a parochní, cez samotné natáčanie, kde objasnia ako boli natáčané niektoré scény (najmä zmenšovanie hobitov), až po večerné zbavovanie sa nadbytočných častí tela. Prihodili sa k tomu nejaké vtipy a historky z natáčania. Na tých 13 minút skvelá podívaná. ()

Reklama

Reklama