Reklama

Reklama

Olympic: Trilogy Tour

(video kompilace)
všechny plakáty
Hudební
Česko, 2006, 120 min

Hrají:

Petr Janda

Obsahy(1)

Z desky Prázdniny na Zemi:  Přílet (4:38)
Kraj, odkud odletěli ptáci (4:11)
Co všechno se tu může stát /Voda/ (3:57)
Nechoď dál /Město/ (2:32)
Strom (3:32)
Vzdálenosti /Země/ (3:17)
Rezervace motýlů (1:59)
To nic, to jen vzduch (2:35)
Návrat (3:22)

Z desky Ulice:  Ulice I. /Život/ (4:19)
Okno mé lásky /Láska/ (4:27)
Úspěšný mladý muž /Úspěch/ (1:48)
Tváře slov /Strach/ (2:28)
Ulice II. (1:07)
Paní Nostalgie /Samota/ (2:07)
Já /Sobectví/ (4:04)
Černá mše za nukleárního Boha /Nenávist/ (4:19)
Každý den /Ohlédnutí/ (2:05)
Ulice III. /Život/ (3:09)

Z desky Laboratoř:  Laboratoř (4:30)
Pohlazení skoro jako láska (2:29)
Kartotéka (2:38)
Roboti už jdou (1:58)
Co s tím? (2:40)
Podivín (3:31)
Hodná holka (2:32)
Neučte roboty (4:32)

Bonusy:
Osmý den (3:51)
Jako zamlada (3:55)
Dynamit (3:02)
Nikdo nejsme akorát (3:45)
Dědečkův duch (6:39)
Jasná zpráva (4:18) (rotel)

(více)

Recenze (8)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Není to samozřejmě takový zážitek, jako "být přímo tam", nicméně koncert je skvělý - dlouhý, pěkně nasnímaný, plný energie a nostalgie (řikejte si, co chcete, ale Olympic jsou zrátka čeští Stouni). Snad jediné minus - v bloku Laboratoř mi dost chybí moje oblíbená píseň Kyvadlo času. Proč ji asi pánové vynechali? Těžko říct... ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Jako odvěký fanda Olympicu nemůžu jinak, i když se mi víc líbí desky, o Bonaventurových nesehnatelných TV pořadech ani nemluvím, Prázdniny jsou jen vzpomínka z dětství a Ulice už taky notně omšela. Ale i tak super! ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to vloni na DVDčku několik hodin předtím než jsem poprvé navštívil koncert této skupiny. Naživo je Olympic ohromný zážitek, ovšem tohle DVDčko je taky velice luxusní. Dočkáme se kompletně naživo zahraných tří dnes již kultovních desek (Prázdniny na zemi, Ulice a Laboratoř) a potom jako přídavek ještě několik notoricky známých hitů. Pokud mě paměť neklame, tak se jako host objevila i Marta Jandová, kterou mám moc rád. ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Výbornej koncert Olympicu, který kompletně mapuje alba Prázdniny na Zemi, Ulice a Laboratoř. DVD je využito, stojí to za to, výkon kapely luxusní, obraz i zvuk taky na úrovni. Zvuk 2.0 Dolby digital stereo a Dolby digital 5.1. ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

K záznamu tohoto koncertu české hudební legendy jsem se dostal sice až s odstupem, ale to nic nemění na tom, že to je úžasná podívaná. Atmosféra třech koncepčních alb v živém provedení je skvělá a Olympic válí jako za mlada. A jako bonus několik dalších megahitů... Bonbónek pro fanoušky :-) ()

EddieIron 

všechny recenze uživatele

Jako koncertní záznam je to skvělé,o tom není sporu,jenomže...jako fanoušek Olympicu jsem byl přímo na místě a už tam jsem zažil rozčarování.Strašně mi vadily úpravy těch dnes už klasických písní,především dechy jsem nemohl přetrpět.Zničit jimi tak skvělou věc jako je Černá mše za nukleárního boha,to je zkrátka hudební zločin.Škoda,těšil jsem se na to,ale bohužel.Nejlepší je originál! ()

GASTON73 

všechny recenze uživatele

Seznam skladeb a autoři DVD Z desky Prázdniny na Zemi: 1. Přílet (Petr Janda/Zdeněk Rytíř) 2. Kraj, odkud odletěli ptáci (Petr Janda/Zdeněk Rytíř) 3. Co všechno se tu může stát /Voda/ (Petr Janda/Zdeněk Rytíř) 4. Nechoď dál /Město/ (Petr Janda/Zdeněk Rytíř) 5. Strom (Petr Janda/Zdeněk Rytíř) 6. Vzdálenosti /Země/ (Petr Janda/Zdeněk Rytíř) 7. Rezervace motýlů (Petr Janda/Zdeněk Rytíř) 8. To nic, to jen vzduch (Vzduch) (Petr Janda/Zdeněk Rytíř) 9. Návrat (Petr Janda/Zdeněk Rytíř) Z desky Ulice: 10. Ulice I. /Život/ (Petr Janda/Zdeněk Rytíř) 11. Okno mé lásky /Láska/ (Petr Janda/Zdeněk Rytíř) 12. Úspěšný mladý muž /Úspěch/ (Petr Janda/Zdeněk Rytíř) 13.Tváře slov /Strach/ Ulice II. (Petr Janda/Zdeněk Rytíř) 14. Paní Nostalgie /Samota/ (Petr Janda/Zdeněk Rytíř) 15. Já /Sobectví/ (Petr Janda/Zdeněk Rytíř) 16. Černá mše za nukleárního Boha /Nenávist/ (Petr Janda/Zdeněk Rytíř) 17. Každý den /Ohlédnutí/ (Petr Janda/Zdeněk Rytíř) 18. Ulice III. /Život/ (Petr Janda/Zdeněk Rytíř) Z desky Laboratoř: 19. Laboratoř (Petr Janda/Zdeněk Rytíř) 20. Pohlazení skoro jako láska (Petr Janda/Zdeněk Rytíř) 21. Kartotéka (Petr Janda/Zdeněk Rytíř) 22. Roboti už jdou (Petr Janda/Zdeněk Rytíř) 23. Co s tím? (Petr Janda/Zdeněk Rytíř) 24. Podivín (Petr Janda/Zdeněk Rytíř) 25. Hodná holka (Petr Janda/Zdeněk Rytíř) 26. Neučte roboty (Petr Janda/Zdeněk Rytíř) BONUS Osmý den (Petr Janda/Pavel Vrba) Jako zamlada (Petr Janda/Pavel Vrba) Dynamit (Petr Janda/Zdeněk Rytíř) Nikdo nejsme akorát (Petr Janda/Miroslav Černý) Dědečkův duch (Petr Janda/Pavel Chrastina) Jasná zpráva (Petr Janda/Pavel Vrba) ()

Reklama

Reklama