Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Talk show, kterou vysílá televizní stanice Prima. Barbora Tachecí si každý den přizve jednoho hosta, se kterým probírá určité téma, které je každý den jiné a tím pádem i unikátní. (ČSFD)

Recenze (131)

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Faktem u Barbory Tachecí je, že šišlá, kolikrát ji ani není rozumět a celý pořad je o ničem. Stačilo, když tam byl politik(teď mu nemůžu přijít na jméno) se kterým se přetahovali, kdo umí víc odborných názvů. Fakt zbytečné.. ()

Marqta odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti tomu, když má někdo chuť vést si svou talk-show. Ovšem je zapotřebí alespoň pro své hosty vymýšlet smysluplné otázky, když už nic jiného. ()

T-pack odpad!

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejsem překvapen místním hodnocením. "Žurnalistický" pořad, jehož délka je (naštěstí jen) pět minut se kvalitou své produkce rovná největším klenotům televize Nova. Jelikož hosté, jediné potencionální lákadlo, nemají ani šanci zodpovědět nějaké pořádné otázky, neexistuje důvod, proč by někdo měl na pořad koukat pravidelně. Protože, kdo chce slyšet politiky, jde si pustit něco ve dvanáct, kdo chce vidět herce, kouká na filmy a seriály, kdo chce vidět zpěváky, zapne hudební stanici, kdo sestavuje seznam hostů mi není známo, ale asi jejich jména náhodně poslepu vytahuje ze sáčku. Ale co pořadu vydělává odpad se zaslouženým vykřičníkem je samotná moderátorka - Brambora Telecí. Je to neuvěřitelně arogantní a nepříjemná ženská, která se výborně hodí, aby provokovala kobry, být ale hostem tohoto pořadu, asi bych to nevydržel, a za některé otázky jí naplival do obličeje. Tenhle pořad je tak špatný, že si ani nezaslouží místo v historii prznění televizní zábavy. ()

popkec 

všechny recenze uživatele

Celkem sranda ale abych byl upřímněj, Barborka je strašné arogantní hovado. Boužel to posunuli někdy na 17 00 :( ()

vendysek odpad!

všechny recenze uživatele

Tachecí se snaží objektivně dostat k jádru pudla. A často se jí to - možná díky profesionální aroganci - osobitým způsobem povede. Jindy z jejího nevychovaného ega a nedostatku vzdělání vzejde jen utrápená snaha dělat z lidí blbce. Například díl s Janem Budařem je toho nádhernou ukázkou, vizte http://www.youtube.com/watch?v=Gzmf4-if16Y. Druhá varianta je častější a to do novinařiny nepatří. ()

S.i.d. 

všechny recenze uživatele

Ano, je pravda že B. Tachecí je značně nesympatická, ale když vezmu v potaz fakt, že 90% jejích hostů jsou zkorumpovaní politici, tak mi ta nesympatičnost a negativita vůči nim vůbec nevadí a spíš naopak jí fandím. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Barbora Tachecí je čisté zlo. Přesně kvůli takovým ženám existují muži, kteří nechtějí mít sexuální styk s opačným pohlavím. Co se týče její kvality moderování, tak to bylo lepší vzít nějakého blázna z Bohnic. 1 hvězdu dávám za pozvání občas normálního hosta. ()

Ravi odpad!

všechny recenze uživatele

Myslim, že by Barbora Tachecí byla skvělou partnerkou Zuzaně Bubílkové na Barrandově, kde by její nevkusné a míru překračující otázky padaly na úrodnější půdu. Zajímavé komentáře: jenprodnes, Lucius.15 ()

D28 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne dokonalé zhmotnenie AFEKTOVANOSTI.V kombinácii s rečovou vadou a enormnou snahou o originalitu a zaujímavosť takmer zábavné. ()

Kalidor_ odpad!

všechny recenze uživatele

Barbora Tachecí je typickým prototypem moderátora co se snaží za každou cenu nachytat hosta na švestkách a házet na něj špínu před celým národem. Asi si myslí, že je děsně populární a že ji všichni žerem. Dělá to však tak protivným, arogantním, nesympatickým a hlavně ztrapňujícím způsobem, že se mi zvedá kufr jen ji vidím. Už aby jí dal nějaký ten host konečně po papuli. Doporučuju jí zkusit místo moderování raději balet Českého rozhlasu Prostějov. ()

Casablanca odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem dát bod za komediálnost pořadu... Ale pak jsem si vybavila obličej pí. Tachecí a to, jak drží pero a rychle mě to přešlo... ()

lskala odpad!

všechny recenze uživatele

Paní redaktorka, se tak moc snaží tlačit na své hosty, že tím konstruktivní diskusi totálně zašlape. Ve snaze po "šokujících" odpovědích svých hostů, zapomíná na to, že pokud člověk mluví pravdu, těžko si vymyslí jinou, pro Barboru, vhodnou odpověď... ODPAD!!! ()

Reklama

Reklama