Reklama

Reklama

Krásné lži

  • Francie De vrais mensonges (více)

VOD (1)

Když krásná kadeřnice Emilie otevře anonymní milostný dopis od tajného ctitele, nejdříveho prostě vyhodí. Potom si ale uvědomí, co by takový dopis znamenal pro její osamělou a zoufalou matku Maddie a milostné psaní jí přepošle. Později se Maddie setká s Jeanem — Emiliiným zaměstnancem a také původním autorem zamilovaného listu. Matka s dcerou se náhle stávají soupeřkami v boji o stejného muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Ked som odchádzal včera na nočnú jedenásťhodinovú šichtu, pustil som si to a desať minút pred koncom som vypol a upaľoval, kedže som nestíhal. Tešil som sa na tú chvíľu, ked sa vrátim z rachoty a dopozerám to, pretože už vtedy som chcel tomu vystreliť päť hviezdičiek len taký fukot, pretože to je presne ten z filmov, na vylepšenie nálady! Vôbec nevadí, že som tomu dal len 4* nakoniec ( ten koniec bol až moc taký zamilovane pritrúbly) , ale je to film, ku ktorému sa budete chcieť ešte určite aspoň raz vrátiť ! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Audrey Tautou. Nechovám k nej veľké sympatie. Keby nemala veľké čierne kukadlá, tak s tým hríbikom by mohla hrať len odvar z Fantaghira alebo reklamu na hrnce. A že romantická komédia? Ani jeden jediný krát sa tu nedalo zasmiať, to nie je komédia ani s prižmúrením Kyklopovho oka. A romantika je tu dosť pritiahnutá za vlasy, ten údenáč nepasoval ani k matke ani k dcére. ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Slibní herci, slabý film, a protože mi v ledničce došla blahosklonnost a nový tuplák si můžu dovolit až po výplatě, nedám-li ovšem přednost nižším pudům a nekoupím si jídlo, bez obalu řeknu, že je to otravná nuda. Věčně vykulená a dost infantilní dcerunka, dohazující své šáhlé a silně infantilní matince nukleárního vědce, prevlečného za lopatu, který u nich v práci filmuje práci. Smějete se? Já moc ne. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Milá romantická komedie, která je sice postavena na osvědčeném klišé, ale v přehršli svěžích nápadů tato nenápadná dějová linka zcela zanikne. Baye je v roli matky naprosto nepřekonatelná, role zhrzených manželek středního věku jí jdou velmi dobře k pleti. A navíc ty nádherné exteriéry, v kterých se natáčelo! ()

Rami 

všechny recenze uživatele

Krásně odlehčená romantická komedie. Jako člověk, který si říká, "ten pocit hlavních hrdinů mi něco připomíná", musím dát jednoznačně 5 hvězdiček. (P.S. Jen ten konec byl pravděpodobně vytvořen pro završení dobrého pocitu a k celkovému konceptu charakterů postav se ne zcela hodil. :-) Ale to by bylo jen přehnané rýpání.) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Paříži a Sète ve Francii. (Snorlax)

Reklama

Reklama