Reklama

Reklama

Krásné lži

  • Francie De vrais mensonges (více)

VOD (1)

Když krásná kadeřnice Emilie otevře anonymní milostný dopis od tajného ctitele, nejdříveho prostě vyhodí. Potom si ale uvědomí, co by takový dopis znamenal pro její osamělou a zoufalou matku Maddie a milostné psaní jí přepošle. Později se Maddie setká s Jeanem — Emiliiným zaměstnancem a také původním autorem zamilovaného listu. Matka s dcerou se náhle stávají soupeřkami v boji o stejného muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

crass.48 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím, ale to, co objevilo v tomhle filmu, zvláště na konci, do filmů podle mě nepatří. Možná, že se to děje ve skutečnosti, ale prosím ne ve filmu. Co to bylo probůh za matku a dceru a jejich milence? Kdyby to skončilo v okamžiku, kdy on rozbíjí kolo a Audrey se od matky dozvěděla, že to anonymní vyznání psal on, byl by to zajímavý film, takhle jsem nad tím musel kroutit hlavou. ()

v3s 

všechny recenze uživatele

Asi nejsem úplně cílová skupina tohohle filmu, takže z něj mám rozpačité dojmy. Motorem všech důležitých scén je *product placement* vodka, všichni jsou zmatení jak Goro před Tokiem a k celkovému uvědomění všech vede mezigeneračně nevěrný zásah matky do děje. To už nezachrání ani krásná Audrey ani její pomatené nahrávačky. Takže kdo je další oběť? ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Ked som odchádzal včera na nočnú jedenásťhodinovú šichtu, pustil som si to a desať minút pred koncom som vypol a upaľoval, kedže som nestíhal. Tešil som sa na tú chvíľu, ked sa vrátim z rachoty a dopozerám to, pretože už vtedy som chcel tomu vystreliť päť hviezdičiek len taký fukot, pretože to je presne ten z filmov, na vylepšenie nálady! Vôbec nevadí, že som tomu dal len 4* nakoniec ( ten koniec bol až moc taký zamilovane pritrúbly) , ale je to film, ku ktorému sa budete chcieť ešte určite aspoň raz vrátiť ! ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Oddechovka dle mého gusta, bavila jsem se.. Kadeřnice Emilie v podání Audrey Tautou nemá chybu, její impulzivní chování, kdy to zamýšlela v dobrém a vzápětí se to překlopilo do maléru, jsem sledovala se zájmem a s potutelným úsměvem.. Nathalie Baye v roli matky fantastická, zvládla tu zklamanou manželku i následnou proměnu na výbornou.. Inu, nevyplácí se posílat milostná psaníčka anonymně.. ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Krásné lži mi v mnohém připomněly Něžnost Davida Foenkinose, a to nejen hlavní představitelkou, ale celou premisou o zamilovaném nesmělém pozorovateli a chvílemi bezcitném objektu jeho touhy. Společně s Něžností také tenhle snímek sdílí lehkost, s jakou je natočen, a vtip (i když tady se v tomto ohledu trochu víc tlačí na pilu). Takže u mě spokojenost, a pokud jsem dala Něžnosti o hvězdičku navíc, je to jen kvůli originalitě knižní předlohy. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Paříži a Sète ve Francii. (Snorlax)

Reklama

Reklama