Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kalifornská punkrocková skupina The Offspring vydala v roce 2005 ucelený přehled všech svých videoklipů chronologicky seřazených podle data natočení. Na DVD se mezi řadou bonusů nachází rovněž koncertní podoba jedenácti songů.

Seznam videoklipů:
1. Come Out And Play
2. Self Esteem
3. Gotta Get Away
4. All I Want
5. Gone Away
6. The Meaning Of Life
7. I Choose
8. Pretty Fly (For A White Guy)
9. Why Don't You Get A Job?
10. The Kids Aren't Alright
11. She's Got Issues
12. Original Prankster
13. Want You Bad
14. Defy You
15. Hit That
16. (Can't Get My) Head Around You
17. Can't Repeat (petaspur)

(více)

Recenze (12)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hezké vzpomínání na svého času mou nejoblíběnější skupinu. Ten čas nemilosrdně letí a tak se jedná o příjemně strávený výlet zpátky do minulosti. Všechny písničky jsou skvělé, takže těžko vybrat tu nej. ()

(Z)denny 

všechny recenze uživatele

Muzika skupiny The Offspring je vhodná jak k tanci, tak i k poslechu.. ale hlavně je úplně skvělá v okamžiku, kdy se člověk potřebuje urvat z řetězu, kdy potřebuje vypnout mozek, kopne do vrtule, šlápne do pedálů a vyrazí.. Je to prostě vodvaz.. Toto dívko je našlápnutý jejich nejlepšíma flákama, který převedli do videoklipové podoby. Jasně, že mají ještě víc skvělejch fláků, ale to už se člověk nekouká. Pustí si to skrz uši přímo do hlavy, chytne do ruk řídítka a vyráží.. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 2005 urobila americká hudobná skupina The Offspring akúsi rekapituláciu, zhrnutie, vyhodnotenie svojej doterajšej, viac ako dvadsať ročnej, existencie a vydala oficiálny výberový album najväčších hitov. CD - "Greatest Hits". To však nebolo všetko. Vyšla aj kolekcia všetkých ich videoklipov. DVD - "The Offspring Complete Music Video Collection". Ani jeden z týchto nosičov by nemal chýbať v zbierke každého fanúšika, obdivovateľa či vyznávača kvalitného kalifornského neo-punku. The Offspring!!! ***** ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Běhat po zdi a skákat po stropě bývalo dříve mou oblíbenou zábavou, kterou jsem si zásluhou svižných rytmů kapely The Offspring po delší pauze nadšeně osvěžil. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála dalších skupin, která provázela moje vyrůstání byli neopunkoví The Offsprings. Dnes již možná přestárlí, avšak pořád skvělě zpěvní. Jsem rád, že best offku tvoří opravdu ty nejlepší kusy i dle mého skromného názoru. DVD toho moc navíc nenabízí krom klipů, které jsou i v živé verzi. Už pro tu vzpomínku * * * *... ()

Zajímavosti (1)

  • Na nakrútenie videoklipu k piesni "(Can‘t Get My) Head Around You" bolo použitých vyše 125 kamier. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama