Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lidstvo je na pokraji vyhynutí. Cestu napříč Amerikou si totiž začne razit ohromné zemětřesení, jehož globální důsledky mohou být vskutku ničivé. Zastavit jej nejspíš může pouze mladá seismoložka Amy (Brittany Murphy) a černoch Boomer (Eriq La Salle), který celý život pracuje v lomech. (Skejpr)

Recenze (52)

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Asylum a jejich pojetí katastrofického filmu, tentokrát na téma zemětřesení. A hned po úvodních titulcích se jde na věc. Jaképak zdržování. V lomu odstřelí snad půlku pohoří a začnou se dít věci. Vše se otřásá a země praská. A pořádně. A otřásá se také divák, na jaký spektákl se zase dívá. Když už ty levné počítačové efekty nestojí za nic, mohl by být alespoň scénář kvalitnější. Není. Opět je děravější než ementál. Tolik nelogičností a fantasmagorie po hromadě se opravdu najde snad jen v produkci Asylum. Vzorová scéna je s kamiónem, u kterého se každým střihem mění okolní prostředí. Tu je napravo elektrické vedení, tu je zase nalevo, kde se také objevuje a zase ztrácí jakési potrubí, tu je na obou stranách pouze holé pole, tu se objevují poblíž silnice stromy, no zkrátka pastva pro oči. I negramot pochopí, že tady není něco v pořádku. U takovýchto filmů by mělo být varování ministra zdravotnictví: - Při sledování tohoto filmu hrozí zešílení. - ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Brittany Murphy sice nikdy nepatřila mezi TOP herečky, ale měla na svém kontě i několik hodně povedených rolí. Bohužel drogy a nadměrné užívání „léků“ jí coby ještě hodně mladou zabilo. Možná i z toho důvodu začala brát ke konci své kariéry i takové braky, jakým je tento rádoby katastrofický film od Asylum. Jak jsem zjistil, tak tento druh filmů je ještě mnohem větší sračka než horory od této společnosti. Digitální paskvil po všech stránkách nenabídne téměř žádnou alespoň trochu kvalitní podívanou – digitální zemětřesení, digitální výbuchy, digitální ohně, digitální letadla – auta – baráky – vybuchující TOI TOIky, otřesné dialogy – přimíchané rodinné drama nesmí chybět – no prostě velmi nekvalitní podívaná, která si zaslouží maximálně jednu hvězdu… ()

Reklama

liborzel odpad!

všechny recenze uživatele

Tak za tyto úžasné efekty by se nemuseli stydět ani Japonci v šedesátých letech minulého století. Další americká megalomanská sračka. Rádoby dramatické scény byly velice snadno předvídatelné. Chybělo tomu snad úplně všechno-včetně sympatických hlavních postav. A to je katastrofický žánr mým nejoblíbenějším. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Bol by to ultra namakaný film plný výborných efektov keby to robili amatérsky tvorcovia. Ale nerobili to oni .......a aj na TV film tam bolo príliš veľa výbuchov ktoré sa kopírovali. Tak isto ako zem ktorá sa tak neprirodzene prepadala až to bolo na smiech. Jednu hviezdu dávam za Brittany Murphy ktorá hrala svoje scény na pokraji zúfalstva tak dobre až sa to do filmu nehodilo. Takisto aj béčkar Bruce Davison tiež dobrý. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

A já si říkal, že se už společností Asylum nachytat nenechám. Našel jsem film na nějakém fóru o katastrofácích a viděl jméno Brittany Murphy, tak jsem si říkal, že půjde jen o nějaké béčko a ne tuto továrnu na braky. Pro boha k čemu ses to Brittany nechala ukecat. Scéna, kterou popisuje gr8 escape s běžícím pilotem s hasičákem fakt neměla chybu. 30% ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama