castor
Jen díky snesitelnému Karlu Šípovi.. Zbytek byl novácký výsměch!!(10.2.2010)
cheyene
Nějak se začínat musí...A tenhle pořad dával mladým talentům příležitost. Zpětně by mě zajímalo, kolik z nich se někde uplatnilo, ale to je vedlejší. V dnešní době plné superstar, xfactorů a hledání talentů by se Šípův počin uplatňoval těžko, jelikož nebyl tak velkolepý a medializovaný.(24.1.2011)
WANDRWALL
Budoucí hvězdy měli tenhle prima pořad, kde se mohly často prvně předvést, jak velkými hvězdami budou.(7.9.2010)
Davies182
odpad!Na tohle se nedá říci nic jiného než obří WTF.(10.12.2009)
frashmaker
Pokud se nemýlím, tak tento pořad vyprodukoval známou disco zpěvačku Veronu. To možná nebylo úplně špatně i když její styl nemusím. Všeho všudy však bohužel jen další trapný pokus o talentovou show a zviditelnění zašlých hvězd české televizní scény.(31.12.2010)
drexik
Ale no tak, sranda občas byla, ikdyž to asi nebyl účel. Šíp vystřelil, bohužel vedle.(26.8.2010)
sskrblik
odpad!Hodila by se znělka z riskuj : "tudududumdum"!(18.1.2010)
uiu
Rozjezdy pro hvězdy. A kolik z těch, kteří prošli tímto pořadem jsou dnes hvězdy?...(19.11.2010)
Balakriele
Vždycky jsem se tam chtěla přihlásit...ještě štěstí, že to nevyšlo!!!!(16.1.2011)
BradleyT
Šíp a rozjezdy pro prdy - skutečně neskutečná a nevkusná hovádkovina.(16.2.2010)