Reklama

Reklama

Představte si, že byste měli hodinky, které by odpočítávaly čas kdy potkáte svou spřízněnou duši. Chtěli byste vědět kolik hodin, dní, měsíců nebo let vám zbývá, než konečně najdete jeho nebo ji?
Jste už unaveni z čekání na lásku? Už nemusíte čekat! Můžete se těšit! Revoluční zařízení zvané Timer implantované v zápěstí přesně zobrazuje počet dní zbývajících do osudového dne, kdy nositel Timeru potká svou spřízněnou duši. Opravdová láska se zárukou? Ne pro Oonu O'Leary, která čelí vzácnému úkazu - její Timer je totiž prázdný, nic neodpočítává. A tak Oona stale hledá a setkává se jen s muži bez Timerů, ovšem bez úspěchu. A pak se objeví Mickey, okouzlující mladý úředník v supermarketu, kterému na jeho Timeru zbývají čtyři měsíce… Co se tedy stane, když čtyři měsíce uběhnou? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (100)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Láskovač, to je takový zvláštní nástroj, který když pochopíte, jak ve filmu funguje, tak Vám film samotný nepříjde tak blbej. Jinak se totiž budete cejtit jak někde u bláznů na kopečku, protože ty dialogy jsou fakt síla. Když se ale člověk přes to všecko přenese, tak se to docela zkouknout dá. Ono koneckonců takovej láskovač není zase uplně nejhorší věc. Mně by řvala u vodpověděk pro herce a herečky, u piva, u žrádla, takže i v hospodě, a já bych si s radostí rochnil, protože bych byl šťastnej. Jenže co s lidma, co v láskovač nevěří? ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Nadherne, vtipne a podmanive osviezenie medzi romantickymi filmami. Celkom by ma zaujimalo, ako by to cele fungovalo v realnom zivote... Ale sladka nevedomost je podla mna lepsia ako uprimna vedomost, pretoze aspon necakate na nieco, co nemusi nikdy prist. Naozaj krasny film s prijemnymi hereckymi vykonmi a absolutne UZASNOU hudbou. Vrelo odporucam. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Komedie, která způsobuje melancholii, sci-fi, které vyvolává úsměv a překvapivý sladkobol, který zchladí několika anti-romantickými momenty. Absolutně neznámá debutantka Jac Schaeffer si zkrátka vybrala působivou a překvapivě kvalitní látku, která popírá pár obvyklých schémat a zanese do mozkových závitů náměty, které budou pár dní chtě-nechtě vrtat. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Přes chytré a originální ozvláštnění s titulním zařízením, které odpočítává, kdy člověk potká toho prvého či tu pravou zůstává, snímek klasicky vystavěnou romantickou komedií. "TiMER" sice je jeden z nápaditějších amerických nezávislých filmů, ale současně nese řadu neduhů dané kategorie jako je uměle hyperrealistické prostředí, titěrné středostavovské problémy a vše zastřešující líbivost. Na druhou stranu je nutné uznat, že díky pečlivě rozvedenému nápadu si uchovává kvalitativní náskok před mainstreamovou i nezávislou konkurencí. 7/10 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Průměrná romantická komedie postavená na originálním nápadu, za což slavnostně uděluji třetí hvězdu. Jinak to totiž není žádný zázrak ani ve své váhové kategorii, neboť jediné jiskření jsem zaznamenal mezi sestrami a ty samy sebe evidentně nehledaly. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

I keď schémou Timer pripomína klasickú romantickú komédiu, od pásovej mainstreamovej produkcie sa odlišuje hlavne neuveriteľne sviežim nápadom. Myšlienkovo ho pritom aj patrične využíva, čo v týchto prípadoch nebýva pravidlom. Pretože v rámci hlavnej línie, hľadania životnej istoty takmer tridsaťročnej Oony, scenár poskytuje aj viac pohľadov na to, ako vo fikčnom svete čoraz populárnejší prístroj na hľadanie spriaznenej duše, ovplyvňuje a napĺňa osudy a tým zároveň aj formuje ústrednú hrdinku. A po po pôsobivo realistickom závere vám možno naplno dôjde, že civilné herecké výkony a príjemne komorná atmosféra znamenajú niekedy viac ako hviezdy a opulentná výprava maskujúca dejovú prázdnotu. Veľmi milé prekvapenie na poli nezávislého filmu. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.6/10] | me: Nezávislá romantická komédia, ktorá sa nesnaží o typický hollywoodsky "romantický humor". Má svoje tempo, ktoré je na môj vkus však trošku pomalé a nevýrazné. Celkovo sa však nejedná o totálne nudnú záležistosť. Je to film, ktorého hlavná myšlienka je síce "šialená", ale na šťastie spracovaná bez zbytočného rozpitvávania. Dej sa sústreďuje skôr na okolnosti a následky svojským nekomerčne romantickým hoci podľa mňa nie najpútavejším spôsobom. Mňa si táto originalita proste nezískala. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě, jak ve filmu všichni vidí romantickou komedii. Já v něm nic komediálního nenašla, ze začátku jsem měla dojem, že sleduju zajímavé sci-fi, z kterého se po prvních deseti minutách vyklubalo už jen klasické romantické drama s několika neotřelými nápady, které však nebyly plně využity. Prostě průměr s jedním originálním nápadem, z kterého některý zručnější režisér, či scénarista mohl vykřesat hit. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, ale hrozně předvídtelný děj. Pár scén na pousmání se také najde, ale jinak nic nového film nenabídne. Závěr mě v celku zklamal, protože je neurčitý... 6/10 = 65* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Originálny nápad, niečo také vždy dokáže upútať moju pozornosť. Kto by nechcel presne poznať, kedy stretne svoju životnú lásku? Ale je niečo také pre všetkých? A je vôbec niečo také potrebné, nemá to aj tienisté stránky? Všetko zaujímavé otázky. Bol som zvedavý ako sa tento nápad pretaví do príbehu. S prvou polovicou som bol veľmi spokojný, potom sa to začalo uberať cestičkou, ktorá mi až tak nesadla. Koniec sa mi už zdal úplne mimo misu, pričom pár vecí ostalo nevysvetlených, akoby sa príbeh skončil v polovici vety. Predstaviteľka hlavnej postavy mohla byť tiež vybraná vhodnejšie. Komédiu tu moc nečakajte (aj keď pár scénok zaváňa humorom), skôr ide o drámu so zaujímavým fantasy motívom. Silný priemer. 65/100 ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se těšila a chystala už od doby, co jsem viděla podle mě trochu podobný Vyměřený čas. Ale právě po In Time jsem neočekávala už žádný zázrak. Moje překvapení však bylo obrovské. Celou dobu jsem se příjemně bavila a děj mě natolik vtáhl, že jsem v jednu chvíli začala přemýšlet, jestli si takové "hodinky" taky nepořídím:D Nejedná se o obyčejnou nudnou romantickou komedii, ale je skvěle doplněna touto zajímavou myšlenkou a to z ní dělá neobyčejnou. I přes občasnou předvídatelnost děje a průměrné výkony herců - 5*! ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Nápad a muzika na jednotku, Amedori od The Butterfly Effect poriadne vyrástol, všetko ostatné čistý priemer, ale mne to po dnešnom náročnom dni padlo vhod. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Timer ( Časovač ) patrí svojim originálnym nápadom v romantickom žánri k tomu lepšiemu, čo sa v súčasnosti ponúka. Prispievajú k tomu aj neopozeraní herci. Stále sa však nemôžem zbaviť dojmu, že sa z tejto témy dalo vyťažiť viacej... Dávam slabšie štyri hviezdičky alebo silnejšie tri. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Podle mě je tam vynikající hlavní myšlenka. Takové lásko stopky jsou fascinujícím nápadem. Zajímalo by mě, jak rychle by se to zvrhlo, kolik rodin rozvrátilo a kolik lidí naopak spojilo. A scénář celkově se mi líbil, mělo to náboj i děj. Příjemný romantický film. Má jednoznačně mé doporučení. ()

Defaultovna 

všechny recenze uživatele

Originálna myšlienka, zaujímavé spracovanie, neopozeraní hlavní hrdinovia, rozumná stopáž a (aspoň teda mnou) neočakávaný koniec. PS: či by som si dala implantovať Timer? ukameňujte ma, ale asi áno :-) EDIT: preboha, kto to preložil ako Stopky lásky? Veď to znie ako názov telenovely!!! ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

No...dosti zajímavý vynález ten Timer.Akorát mi to přijde jako věc, co člověku až moc usnadňuje veškerá trápení,která nejsou sice vůbec příjemná ale za to - člověk se přeci z těch svých chyb má poučit a ne se jim vyhnout a zkrátit si hledání té "true love" třeba o pět let. Každý člověk,který nějákým způsobem vstoupí do našeho života, tak jej nějak ovlivní a hlavně nás změní a ty zkušenosti naučí.Bylo by sice hezké mít takový časovač a pravděpodobně bych se i stotožnila s hlavní hrdinkou Oonou,které se na časovači dlouhou dobu nic neukazovalo....Vidím se v roli forever alone a někdy je prostě lepší nevědět nic o své budoucnosti.Je nudné vědět co se stane dopředu, člověk pak ztratí jakoukoliv motivaci.Ke konci mě dosti mrzelo ukončení vztahu Oony a Mickeyho ale jinak tomu jaksi nemám co vytknout. ()

René.girl 

všechny recenze uživatele

Existuje pro každého ten pravý/ta pravá a co byste dělali kdybyste přesně věděli dobu, která vás dělí ode dne, kdy ho/ji potkáte? Velmi originální "romanťárna", která vás donutí přemýšlet o tom, co pro vás vlastně pojem "my only true love" znamená. 80% ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Originální téma, které pro mě ničí hlavní hrdinka. Tu ženskou jsem nemohla vystát. Ještě že časovač lásky je vymyšlený, nenáviděla bych ten přístroj a zřejmě bych se angažovala v nějakém nepolitickém uskupení vyžadující postavení časovače mimo zákon. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

To by ještě tak scházelo, aby i tohle jsme měli dopředu nalajnované. Už takhle je příliš mnoho očekávání, příliš mnoho předem známých mezníků a vyjetých kolejí. Ještě tímhle se označkovat a mohl bych vypnout mozek i duši a nechat se prostě jen vláčet osudem. A opravdu mě tím koncem naštvali. Nebudu spoilovat, ale tohle je horší než když mi před očima umírají hlavní hrdinové na rakovinu. Ale vztek je taky emoce, že? I to se počítá a je to víc, než většinou dostanu. Netradiční romantická komedie je slovní spojení, které dneska jde použít opravdu málokdy, takže buďme vděční, když jednu za čas dostaneme. // 75% ()

Reklama

Reklama