Reklama

Reklama

Doctor Who: Dreamland

(seriál)

Obsahy(1)

Při návštěvě restaurace v Nevadě v roce 1958 najde Doktor mimozemský artefakt a skončí na misi za záchranu Rivesh Mantilax před hrozícím nebezpečím od Viperoxů a americké armády. Jedná se o druhý krátký seriál (první byl The Infinite Quest) po obnovení seriálu. (JiriLan)

Recenze (13)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Animačně celkem zvláštní, ne úplně špatné, ale ne tak dobré jako v Infinity Quest. Škoda, že to není hrané a normální součástí seriálu, neboť dějově je to naprosto luxusní a vytěžení Oblasti 51 je super, navíc je tady pár nových ras... A ačkoliv se účast Tennanta cení a ačkoliv je to stejně nahláškované jako seriál, to prapodivné animační zpracování mi moc nesedlo. Jak říkám, kdyby to bylo hrané, asi tomu dám plné hodnocení, protože příběh opravdu stojí za to a možná je i jedním z těch nejlepších v Tennantově éře a to je co říct... 80%. Georgia Moffett, Doktorova žena a dcera, byla taky skvělá a zase je škoda, že jen animovaná. ()

MsUtahraptor 

všechny recenze uživatele

Příběh OK, animace umělohmotná, budící dojem, že se Doctorovi chtěl někdo pomstít alespoň vizuálně. Hodnocení zvyšuje dobré namluvení- chválu sklidí především Tennant, který i Doctoru Gumákovi dokázal vdechnout tolik živosti, kolik je jen možné. S přivřenýma očima, našpicovanýma ušima a trochou představivosti si divák může dotvořit slušnou doctorskou episodu navíc. ()

Reklama

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Místy absurdní, zjednodušené a hlavně tam všude pobíhá drzý Doktor se spoustou sarkastických hlášek (kdo by mu odolal?)... až na tu animaci (bohužel nepovedenou) se neliší od normálních epizod. I když to má podle mě o něco blíž k příběhům z audio verzí a rozhlasových epizod. Já byla rozhodně spokojena. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

"Tak co se stane teď?" "Nic dobrého." "Oh, no tak, myslel jsem si, že padesátá léta byla časem optimismu. Nuže, myslíte si, že budete mít za deset let létající auta." "Jo, jasně, jestli na nás Rudí nevystřelí první." "Rudí? Manchester United? Aha! Rusové! Sovětský svaz." Dějově je Dreamland super část, už jen díky tomu, že se odehrává v legendární Area 51 (i ten emzák s velkýma černýma očima se zastaví), dalším velkým plusem je, že Doctora i tentokrát dabuje David Tennant, fajn je i zdejší companion, Dejvova manželka (a vlastně i dcera, hehe) Georgia Moffett, zkrátka představa takového dílu v "normálním" hraném universu Desátého je tuze lákavá, tady to však dost sráží animace (která se mi zdála snad ještě horší než v Infinite Quest). Ale jako taková "blbinka" pro všechny fanoušky Tennantova Doctora to určitě pobaví. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Co se příběhu týče, tak by Dreamland patřil mezi ty povedenější epizody Doctora Who. Dobdrodružství odehrávající se o oblasti 51 v 50. letech minulého století, ve kterém se Doktor potýká se dvěma druhy mimozemšťanů,a americkou armádou k tomu, má tempo a jako celek je vydařenější než obdobný vedlejší projekt Infinite Quest. Významně ale pokulhává technické zpracování, které je vysloveně šeredné. V tomto ohledu lépe vypadala i o něco starší již zmíněná minisérie, takže opravdu slabota. A hlavně Doctor Who, když už disponuje tak dobrými herci, by měl být prostě vždy jen hraný, tečka. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama