Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anora Fleece (Laura Harring) to má v životě složité. Její manžel je k ní hrubý, má neuctivé děti, a celkem má pocit, že je nikdo. Všechno se změní, až když se do sousedství přestěhuje Imogen Cochran (Jill Marie Jones), se kterou se brzy spřátelí. Vypadá to, že nová sousedka bude dokonce víc než jenom kamarádka. Když je jednoho dne manžel Anory Cheb (Oded Fehr) spolu načapá, nešťastnou náhodou ho Anora zastřelí. (NGP)

(více)

Recenze (15)

petero 

všechny recenze uživatele

Laure Harring to pristane nehľadiac na to, že úloha zakríknutej ženy pokorne trpiacej despotického manžela a pubertálne decká, pričom stále sníva o tom aké by to bolo, keby bol jej manžel presným opakom toho čím v skutočnosti je, až do vtedy kým sa v susedstve neobjavý kakaová budúca kamoška... prekvapí skôr drámou ako očakávanou komédiou. Film je pútavý, rozhodne nepôsobý ako za posledné drobné a i keď námet nič nové neprináša, no návrat Laury Harring do lesbických vôd sa nedá prijať nijak inak ako s nadšením =). ()

ian.draco 

všechny recenze uživatele

Gay musical called Gay. Až na to že se nejdná o muzikál. Tak tomuto dílku bych moc rád dal čtyři a možná i pět hvězd, ale nemohu. Celé je to táhlé, nepříjemné a pravdivé a pro toho, kdo to přijme, nakonec i vtipné, ale. Milá Nancy, tvůj pocit, že veškeré problémy ve vztazích jsou způsobeny tím, že jsou málo lesbické nebo gay je mylný. Opravdu existují lidé a je jich drtivá většina, kteří zklamání ve vztahu řeší jinak než homosexualitou a jsou šťastní. Je mi jasné, že na mezipatrech budou všichni trvat na tom, že je to to jediné pravé řešení, ale uvědomme si, že všichni jsme důkazem toho, že to tak není. ()

Reklama

PetrN. 

všechny recenze uživatele

Černočerná komedie vymykající se přesnějšímu žánrovému zařazení a vyprávějící inovativním způsobem originální absurdní příběh, který se přitom dotýká překvapivě závažných témat z oblasti mezilidských vztahů; mezi další klady tohoto snímku patří svižný děj, brilantní dialogy a přesvědčivé herecké výkony. ()

Des2 

všechny recenze uživatele

Scénář je plný výborných hlášek, výkony herců jsou taky většinou bezvadné, ale některé scény mi přišly špatně zrežírované a proč ta dokumentární kamera? Nevím, jestli bylo záměrem udělat dramatičtější scény ještě dramatičtějšími, ale nepřišlo mi to jako dobrý nápad, nejsilnější stránkou tohoto filmu je totiž humor. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Ne, s tímhle na mě nechoďte. Stereotyp vedle stereotypu. Černá komedie možná, ale její podání se vyhlo mému vkusu hodně velkým obloukem. Příliš nelogičností zabránilo mému racionálnímu uvažování dát větší než podprůměrné hodnocení. Hlavní postava vystupuje spíše jako mírně retardovaný jedinec než jako utiskovaná matka dvou pubertálních dětí, na druhou stranu násilnický otec v podání Odeda Fehra je vyobrazen jako šílený ďábel, který je snad jedinou uvěřitelnou postavou a jeho jednání se dá alespoň trochu chápat (ne omlouvat). Pro příště vymyslet lepší zápletku a proboha neexperimentovat s podobným propojením žánrů (černá komedie, lesbický film, drama), neboť způsob, jakým se postavy dostanou do cíle je když už ne k pláči, tak alespoň k smíchu. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama