Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záznam živého vystoupení skupiny Kabát (Josef Vojtek, Milan Špalek, Tomáš Krulich, Ota Váňa, Radek "Hurvajs" Hurčík). Natočeno na Lehkoatletickém stadionu Slavia v Praze (23 000 diváků) na jedné z třinácti zastávek v rámci turné Corrida 2007 (navštívilo ho celkem 210 000 diváků).

Seznam skladeb:
1. Intro
2. Corrida
3. Buldozerem
4. V pekle sudy válej
5. Bára
6. Kůže líná od Kolína
7. Starej bar
8. Frau Vogelrauch
9. Stara Lou
10. Porcelánový prasata
11. Bruce Willis
12. Raci v práci (s.r.o.)
13. Go Satane Go
14. Joy
15. Úsměv pana Lloyda
16. Malá dáma
17. Dole v dole
18. Shořel náš dům
19. Pohoda
20. Žízeň
21. Moderní děvče
22. Intro + Burlaci
23. Kdo ví jestli (blitzer)

(více)

Recenze (25)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Česká hudobná skupina Kabát sa sformovala v roku 1983. Hrali klasický thrash metal. Ten sa s pribúdajúcimi rokmi z ich tvorby načisto vytratil a z divokej metalovej kapely sa stala mainstreamová rocková mašina na prachy. Ich popularita vzrástla do takých rozmerov, že ich živé vystúpenia sa konali pred tisíckami nadšených fanúšikov. Jeden takýto monštrózny koncert odohrali 5. júna 2007 v Prahe. Prišlo sa na nich pozrieť dvadsať tri tisíc ľudí. Vzniklo z toho oficiálne live DVD s názvom "Kabát: Corrida 2007". *** ()

Sawyer815 

všechny recenze uživatele

Naživo perfektní zážitek, stejně jako všechny Kabátí koncerty. Ovšem DVD je znatelně zkráceno asi o 7 písniček,chybí pecky jako Šaman, Láďa, Tak teda pojď, Všechno bude jako dřív, Kalamity Jane, Colorado, které kdo ví proč ze sestřihu vypadli. A navíc DVD provází špatný sestřih nejvíce viditelný při Stará Lou, kdy se Vojtkovi stále střídají záběry s bundou a bez bundy. Lajdácky odbyté. Turné Dole v dole a Po čertech velkej koncert jsou o třídu až dvě dále. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Toto turné jsem prošvihl. DVD mi připadá ukvapené, vystoupení nedokonalé , Corrida je všeobecně nejslabší album a tomu také odpovídá předvedený výkon. Pro mě nejslabší živák od Kabátů, ale přesto se pohybuje někde mezi 3-4 hvězdami... ()

Katarine 

všechny recenze uživatele

Tohle DVD z koncertu mi přijde velmi kvalitní (tedy až na ten občasný špatný střih, kdy v záběrech po sobě má jednou Pepa na sobě bundu, pak zas nemá apod.). Na živo si toho člověk asi užije ještě mnohem víc, ale já byla spokojená i tak. Škoda jen, že chybělo pár písní z celého původního koncertu. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Výborné turné, spousta lidí na koncertě v Ostravě. Byl to pěkný nářez, ostatně jako vždycky a venku to fakt stálo za to. Kdo nikdy na Kabátech nebyl, tak mohu vřele doporučit... :-) 100% ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Tu nie je o čom.Kabát ako vždy perfektný.Tí čo na Kabátoch neboli naživo,tak im to vrúcne prajem...Zážitok. ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Byl jsem tam a bylo to dokonalý :) Jen tak slovy to nejde popsat, to by tam každý z vás musel být a užít si to od prvního úderu do bicích až do posledního doznení kytarového tónu :) ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Musím hodnotit jen třemi, jelikož by to nebylo fér k některým jiným živým záznamům Kabátu. Tohle DVD ma výborný dvoukanálový zvuk, ovšem prostorový zvuk je bídné kvality. Prostorovej je hrozně potichu a pak při přepnutí na dvoukanálový to hrozně řve. Co se týče kvality obrazu, tak je to docela průser, obraz je kvalitou jak z VHS,není pořádně studiově vyčištěn a to je poznat hodně, od této kapely je to dost velký průser. Škoda, taková velkolepá scéna by zasloužila studiový obraz. Záznam z Vypichu, to už je jiný kafe. ()

pemap 

všechny recenze uživatele

Na tomto koncertu jsem byl, když byli KABÁTi během své Corrida tour v Ostravě a byl to nezapomenutelný zážitek. Skvěle jsem se bavil a na konci, když pepa stoupal u písně „kdo ví jestli“ a vypadl zvuk, protože se něco odpálilo, tak dav dozpíval zbytek písně, to se prostě nezapomíná =o) ()

Eruzione 

všechny recenze uživatele

Sice mi tam pár písní chybělo, ale jejich projev byl neskutečnej! Jsou to borci, už se těším na jejich další album, ikdyž Banditi nebyli to nejlepší od nich..."V pohodě, 22 000 lidí na tebe počká!!" :-D ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Kabát je už takřka legendární, takže asi není třeba cokoliv dodávat. Myslím si, že nahráli i lepší koncerty (turné Dole v dole 2003 - 2004 nebo Po čertech velkej koncert), ale i tak je to pecka a dost věrohodný záznam skutečnosti. Nemá smysl pozastavovat se u toho, co Kabát hraje. Posměšky typu agro metal a tak jsou trapné a dávno už je neřeším. Ano, je to takřka popík, ale úžasný a kvalitní a lidi to baví. A to je důležité. Kabát je prostě fajn zábava... :-) ()

Mikakel 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem na DVD, a musím říct, že opravdu moc hezky udělaný koncert. Písničky příliš neznám, ale pěkná show a hudebníci na jedničku! Určitě dobrá reprezentace české hudby díky Kabátům. ()

jirs

všechny recenze uživatele

Králové českého agro-metalu! Bohužel pánové neustále dokola vykrádají sami sebe. Po hudební stránce je to opravdu odpad. ()

Reklama

Reklama