Kabát: Corrida 2007 (koncert)

Hudební / Dokumentární

Česko, 2008

Hrají:

Josef Vojtek

Naživo jsem tento koncert bohužel neměl možnost vidět - slyšet, ale i záznam z DVD stál za to. Kabát málokdy zklame, přesněji řečeno - nikdy nezklame. A platí to i zde. Velká show, průřez jejich tvorbou a vypíchnutí těch nejznámějších skladeb od "metalu", přes rock až po akusticky a country laděné skladby. Milan Špalek je motorem kapely a dlouhodobě se udržuje ve skvělé textařské i hudební formě. Díky.(10.5.2011)

Naživo perfektní zážitek, stejně jako všechny Kabátí koncerty. Ovšem DVD je znatelně zkráceno asi o 7 písniček,chybí pecky jako Šaman, Láďa, Tak teda pojď, Všechno bude jako dřív, Kalamity Jane, Colorado, které kdo ví proč ze sestřihu vypadli. A navíc DVD provází špatný sestřih nejvíce viditelný při Stará Lou, kdy se Vojtkovi stále střídají záběry s bundou a bez bundy. Lajdácky odbyté. Turné Dole v dole a Po čertech velkej koncert jsou o třídu až dvě dále.(11.12.2009)

Toto turné jsem prošvihl. DVD mi připadá ukvapené, vystoupení nedokonalé , Corrida je všeobecně nejslabší album a tomu také odpovídá předvedený výkon. Pro mě nejslabší živák od Kabátů, ale přesto se pohybuje někde mezi 3-4 hvězdami...(14.12.2009)

Tohle DVD z koncertu mi přijde velmi kvalitní (tedy až na ten občasný špatný střih, kdy v záběrech po sobě má jednou Pepa na sobě bundu, pak zas nemá apod.). Na živo si toho člověk asi užije ještě mnohem víc, ale já byla spokojená i tak. Škoda jen, že chybělo pár písní z celého původního koncertu.(20.3.2011)

Kabáti si samozřejmě zaslouží 5 *, ale záznam je zkrácený a za to bohužel musím 1 * strhnout.(21.12.2010)

• Iroquaise

asi takhle...ač to s koncíkem uplně nesouvisí... http://blacklabutsays.blogspot.com/2011/02/na-hruby-kabat-hruba-zaplata.html(30.9.2011)

Tu nie je o čom.Kabát ako vždy perfektný.Tí čo na Kabátoch neboli naživo,tak im to vrúcne prajem...Zážitok.(12.12.2009)

DVD jsem neviděl, ovšem byl jsem na koncertě osobně. Byl to opět supr zážitek a skvělé songy !(21.5.2010)

Výborné turné, spousta lidí na koncertě v Ostravě. Byl to pěkný nářez, ostatně jako vždycky a venku to fakt stálo za to. Kdo nikdy na Kabátech nebyl, tak mohu vřele doporučit... :-) 100%(8.1.2012)

hodně promakané dvd, parádní střih a má to šmrnc(5.2.2010)

Byl jsem tam a bylo to dokonalý :) Jen tak slovy to nejde popsat, to by tam každý z vás musel být a užít si to od prvního úderu do bicích až do posledního doznení kytarového tónu :)(28.7.2011)

Na tomto koncertu jsem byl, když byli KABÁTi během své Corrida tour v Ostravě a byl to nezapomenutelný zážitek. Skvěle jsem se bavil a na konci, když pepa stoupal u písně „kdo ví jestli“ a vypadl zvuk, protože se něco odpálilo, tak dav dozpíval zbytek písně, to se prostě nezapomíná =o)(25.12.2009)

Musím hodnotit jen třemi, jelikož by to nebylo fér k některým jiným živým záznamům Kabátu. Tohle DVD ma výborný dvoukanálový zvuk, ovšem prostorový zvuk je bídné kvality. Prostorovej je hrozně potichu a pak při přepnutí na dvoukanálový to hrozně řve. Co se týče kvality obrazu, tak je to docela průser, obraz je kvalitou jak z VHS,není pořádně studiově vyčištěn a to je poznat hodně, od této kapely je to dost velký průser. Škoda, taková velkolepá scéna by zasloužila studiový obraz. Záznam z Vypichu, to už je jiný kafe.(15.12.2010)