Chun sing gai bei

City Under Siege

Akční / Sci-Fi / Thriller

Hong Kong, 2010, 110 min

Benny Chan

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $13,851,248(27.1.2011)

• Vavča

Welcome to the freak show! Benny Chan splácal béčkové náměty jako Fantastická čtyřka, Zamilovaný profesor, přihodil tuším něco z X-Mana, Hulka, zabalil to do uhlazeného audiovizuálního hávu s našlapanou choreografií a očekává, že ostatní budou žasnout, případně vrnět ze silného hereckého obsazení. Žasnul jsem to skutečně ano, ale nad tím proč jsem to po první půlhodině nevypnul, druhý úžas přišel na konci, tak ono jde v Hong Kongu natočit něco horší, než sci-fi Future X-Cops... Je to tak pitomoučké, naivní, splácané, hlavně však nevýslovně špatné, což mě mrzí dvojnásob, protože obsazení to je sen, tolik hvězd. Doufám, že Benny Chan si spraví reputaci v Shaolin.(2.11.2010)

• kinderman

Zlí X- Meni bojují proti Hulkovi, který ve vzteku nezelená, nýbrž rudne (asi proto, že jsme v Číně) a odněkud někam padající reportérku (Qi Shu) zachraňuje s obratností Supermana. A taky tam digitálně poletuje spousta ostrých předmětů. Tož tak.(15.10.2011)

• Lacike

Pôvodne to mozno mala byt HK variacia na X-Man a spol., ale vysledkom je nieco, co nema svojou nekvalitou daleko k Power Rangers. Nielen otrasnym spracovanim akcnych scen, kde poctivu kaskadersku robotu nahradili zbytocne triky, ale aj infantilnym stylom humoru, ktory môže pripadat vtipny maximalne detom do 12 rokov. Vlastne sa to od Power Rangers lisi jedine evidentne slusnym rozpoctom, inak je to rovnaky odpad. Jedna hviezdicka je za potencial, ktory to malo, aby z toho bol dobry film, ale spracovanie je katastrofa. PS: kto sa tesi na bitku Wu Jing vs. Collin Chou, tak nech si necha zajst chut. Maju tu sice dva fighty, ale stoja za velky prd. 1/10.(26.2.2012)

• Slidger

Vůbec nedokážu pochopit, jak se mohla, tak schopná herečka, jako je Qi Shu, propůjčit filmu jako je tento. Myslím si, že ta holka má na víc. A ohledně filmu nemám co bych komentoval. Vavča už řekl vše.(28.4.2011)