Reklama

Reklama

Cvičíme s Míšou

(pořad)
všechny plakáty
Hudební
Česko, 2007

Recenze (9)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že ty tři hvězdičky tomu dávají spíše potomci, než já - ale když vidím, že je to docela bere a dokonce mě už "donutili" naučit se i některé z těch připitomělých textů... tak proč ne. :-) ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

My teď doma hodně cvičíme s Míčou. Ale hodně jako! Pokud zrovna s Míčou necvičíme, tak to požadujeme, či o tom alespoň hovoříme. Vždycky se postavíme do řady a předvádíme se coby parta hasičů, popelářů a nebo malých, slabodušších slonů. Velice edukativní. Někteří z nás již dokáží najednou recitovat text, dokonce s náznakem melodie, pohybovat rukama více méně stejně, jako předcvičitelka a občas i v rytmu popošoupnout nohou! Já tedy ne, ale já mám modrou knížku, takže se nepočítám. Míča vzpurně maskuje, že má své již odžito, což jí rozhodně nebrání mást sledujícím tatínkům hlavy představami o GILFkách, co své pozvolna se krabatící tělesa rvou do gepardích kostýmů a vesele se poté vlní. Velice ambivalentní pocity. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Ehm je to pre deti a každý rodič čo má malé deti, alebo dieťa to chápe. Uživatelia čo udeľujú odpad! su dosť netolerantní, nemajú deti a možno sú sami ešte deťmi, ale keďže s nimi hádže puberta, tak si myslia, že sú už mentálne dozretí. Je to ako keby majú malé deti hodnotiť dôveryhodnosť televíznych novín, alebo hodnotiť výkon pornoherečky vo filme pre dospelých. Zrejme si puberťáčikovia čo udelili odpad! myslia, že detom budú púšťať rap, hip-hop, horor, alebo hardcore. Veď časom na to prídu a ako to budú radi pozerať s deťmi, a ako ocenia, že vďaka takejto tvorbe si budú môcť v kľude navariť. ()

pepino

všechny recenze uživatele

Nechápu, kde se bere tak strašný hodnocení. Pro děti je to krásny. Nevidím na tom naprosto nic špatného. Chápu třeba rozporuplny Telletubies-ti jsou fakt prazvláštní. Na tomhle ale nevidím důvod udělení ODPAD. Moje maly sestřičky se na tom v podstatě naučily mluvit a tancovat. ()

Anteia

všechny recenze uživatele

Skvělé pro zabavení dětí! Ale na druhou stranu taky geniální přístroj k absolutnímu zmagoření, fakt hrůza. ()

r4.at 

všechny recenze uživatele

Doporučuji - ale ne pro -náctiletý ...ti jistě to odsuzují protože to již už nechápou a možná se za to i stydí. Je to hlavně určeno pro malé děti a ti to berou jako zábavu a hru. A já jako rodič pak mám pár minut pro sebe a nebo se někdy bavím u stolního dvd smím malým synem ;-) ()

Beliel 

všechny recenze uživatele

Mám čtyřletou holčičku takže to u nás doma sem tam frčí...co by člověk pro ty dětské oči neudělal. Dcerka by určitě dala plný počet 'a to je zcela v pořádku), ale vezmu li to ze svého pohledu (a hodnotím zde já a ne má dcera), tak je to otřesné. Texty o ničem, muzika, kterou složí pod průměrný "skladatel" a kostýmy šílené. Jedna hvězda za odvahu dělat pořad pro děti. ()

Reklama

Reklama