Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Katie Parkerová a Sara Snowová jsou kamarádky od dětství. Společně chodily do školy a společně také odcházejí na univerzitu, kde Katie s nadšením přivítají členky spolku Delta. Je totiž dcerou Lutie, která Deltu založila s kamarádkou Summer, jejíž dcera Gwen právě teď spolek vede. A to, že se na stejné školní půdě a ve stejném spolku setkávají dcery obou zakladatelek, je důvod k oslavě i pro jejich spokojené matky, které se po letech setkaly. Od doby, kdy spolek založily, se však Delty změnily a postupně se staly nejodvázanějším spolkem na akademické půdě, proslaveným divokými mejdany a skandály, což zásadové Katie příliš nesedí. Během přijímacího týdne, jehož vyvrcholením by mělo být slavnostní přijetí nových členek, začnou narůstat rozpory mezi ní a ostatními budoucími "sestrami", což nakonec vede k tomu, že se rozejde se Sárou, která do spolku vstoupí. Katie se po pečlivém uvážení připojí ke konkurenčnímu spolku Kappa. Zatímco její matka je zklamaná a přátelé šokováni, naštvané Delty jsou odhodlány ji zničit. Katie se však nemíní vzdát bez boje. Na školní půdě se rozhoří válka dvou dívčích spolků. A vítěz může být jen jeden. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Po konci filmu jsem se rozhodla zvýšit hodnocení na dvě hvězdy, ta holka sice není nic extra, ale umí lépe zpívat než většina lidí na této planetce a písnička, co na konci zpívali, se mi líbí.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Takže to ještě bude běžet odpoledne na Nova Cinema, no mi stačí se kouknout na prvních pár minut. Je mi z těch holek zle. Nejhorší je, že asi takové holky na světě existují, je to fakt ubohý. Film stojí sotva za jednu hvězdičku.

Reklama

Reklama