Reklama

Reklama

Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (871)

verbal 

všechny recenze uživatele

Nebýt trapného až ubohého humoru, který se v žádném, ale žádném případě neshoduje s mou křesťanskou morálkou a soudobou politikou EU, mohla to být nádherná, milá romantická komedie, jenž zahřeje ztrápené srdíčko každého posluchače bratrů Nedvědů a pohladí na duši nejednoho osamělého, plešatého, stodvacetikilového snílka, hledajícího pravou lásku. Takhle se však jedná jen o další závadný, lascivní, rasistický hnus, který musí pohoršit snad každého inteligentního, hluboce věřícího diváka. Hele, oxymoron! *** Prdelatá bezkozka s tváří kačera Donalda ve své životní roli přesvědčí jakéhokoliv skeptického metalurga s odporem k blondýnám, že je schopna úspěšně zkalkulovat pnutí ocelové tyče, aniž by vstala od katedry a vyplivla žvýkačku. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Diazová pak ten trapnej Timbrlake a Maršal z HiMYMu no úplně trapný zkažený, pořát samej sex a prsa a mluví se tam sprostě, ztráta času nevim proč se na to kdo dívá a točí ... měli byjste se zamyslet nad sebou všichni ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Takovou prču jsem snad ani nečekal, ale jakožto hodnej a nevinnej chlapec jsem si jí prostě a jednoduše zasloužil. Cami je vynikající, hlavně scéna mytí aut mě úplně dojala. Vědět, že v nějaký myčce meje Cami, tak tam přitáhnu rovnou celý pendolíno, pak bych si tam sednul, koukal na vývoj mytí a tiše pendolínu záviděl. Cami si tuhle roli viditelně užívala a ač stvárnila hodně komediálních postav, tak tahle byla jedna z těch nejzábavnějších a nejvcí sexy a to se nám, povrchně laciným fešáčkům ze Žižkova hrozně moc líbí. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Asi polhodinu ma tá špina zlatokopecká obstarožná nehorázne vytáčala a humor šiel dokonale mimo mňa. Potom som sa chytil. Hlavne vďaka sympaťákom Segelovi a Timberlakeovi a natvrdo rasistickému humoru. Film, v ktorom je záporná postava na konci potrestaná tým, že je poslaná do černošského prostredia, človek musí mať rád. :) ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdičky za to, že se hlavní hrdinka téhle ‚zlobivé‘ žánrovky na konci vlastně vůbec nezmění, což kvituji s povděkem, stejně jako parádní herce; méně už to, že z dětí toho šlo vymáčknout mnohem více. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Představoval jsem si pod pojmem zkažená úča cokoliv, ale to, co jsem dostal, bych ani za boha nečekal. Cameron Diaz hraje snad nejnesnesitelnější postavu, co jsem kdy viděl a zároveň je naprosto brutálně žhavá a každá scéna s ní sama o sobě stála za to. Tenhle film je naprosto jinej typ komedií, než na který je člověk zvyklej a já se u ní perfektně bavil. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $100,292,856Tržby Celosvetovo $216,412,265Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,141,778 //počet predaných kusov 134,609Tržby za predaj DVD v USA $12,227,235 //počet predaných kusov 724,622║ Otrasnosť, nuda, sucharina, trápnosť, Američania tápajú strašne v momentálnych(2008-2011) ako že komédiach, Cameron Diaz absolútne za zenitom, by sa mala už niekde schovať, fakt des na ňu pozerať, a toto bol ako že hit?? /5%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že je to nějak třeskutě vtipné, ale bavil jsem se a občas fakt zagebil (veverčí učitelka sedící v pisoáru atd.). Navíc, Cameron Diaz se na tu roli prostě megahodí. Furt vypadá fakt dobře a je tam taková správně zkrachovalá. A nejvtipnější byl rozhodně šuk na sucho. 70% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE TŘEBA NA SOBĚ STÁLE PRACOVAT“...... /// ...to aby děti měli příklad. Někdo si proto vylepší kozičky a někdo zase experimentuje v kuchyni. (Žádnej strach, Ital s vařečkou tady nebude!) Zato tu jsou samí usměvaví, miloučcí, vstřícní, lidičky – vlastně učitelé (BRRR! taky vám ty ,,zdrobnělinky“ naháněj husí ,,kůžičku“?... Nebo snad učitelé?...) Občas mi to chování připadá trošku stupidní, ale pár vtípků je povedenejch a Cameron jako plytká osoba s posraným žebříčkem hodnot a její exhibice v neromantický roli celkem ujde. Další z Rom-Kom, kde je víc vtipu než romantiky, ale vodvázat bych se stejně doporučil u těhle holek. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, za co se v USA platí 9300 doláčů (napovím, že je to gigantický a záleží na rovnováze). 2.) Jsem kluk a MILUJU Justina Timberlake. 3.) Chci větší kozy a TAHLE rada mi nepomohla. 4.) Thx za titule ,,Dejdicek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Takový humbuk kolem filmu a taková nuda. Cameron Diaz mám rád a např. ve filmu "Zatím spolu, zatím živi" byla skvělá, vtipná.... Tohle byla nudná sračka. Ani jednou jsem se nezasmál. 10% ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Tam, kde Škola rocku končí, Zkažená úča teprve začíná. Amorálnost bývá zábavná, pravda krutá a Cameron Diaz si Komenského stezku v pouti za silikonovým grálem náležitě užívá. 70% (UK) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

.....ARE YOU FUCKING KIDDING ME?........ Tak takýchto učiteľov by trebalo v školách určite viac. V celku zábavné miestami trápne, jedným slovom priemerné. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Jo, tak tenhle typ komedie muzu. Samozrejme se nejedna o zadny genialni veledilo, v podstate jen princip problemovy tridy a snazivy ucitelky otocenej opacne, kde ale nastesti neni na zaver zadny udobrovani nebo poucovani a konec je presne takovej, jakej bych si ho predstavoval. Navic clovek proste musi Diaz fandit, i kdyz je to vlastne svine, jeji styl prezivani vyucovani typu pustit film, loknout si skotsky a dat si dvacet je totiz vysoce sympatickej. Jinak film se nesnazi tvarit moc korektne, takze o nadavani a vsemozny narazky neni nouze, navic krome Diaz tu je paradni Punch, ktera se chova jak ucitelka v matersky skolce, ale zaroven je to taky docela svine, potom ultra blbeckovskej Timberlake, rozdavajici si to zasadne oblecenej a sice v tyhle roli uz lehce okoukanej, ale porad sympatickej Segel. Vysledek je tak 90 minutova pohoda, narvana skvelejma forkama a hercema a nesnazici se o jakykoliv poucovani, ale pouze pobavit a to se dari na vybornou. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Chce to nový kozy... přesně takhle málo stačí, aby Cameron Diaz vytřela zrak svou novou komedií ;) a funguje to celkem parádně ! ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Těžce průměrná komedie s čtyřicetiletou "dvacítkou" Cameron Diaz (furt má tyhle role zapotřebí?), kde Segel i Timberlake (pro mě dva větší taháky) bohužel hrají pouze druhé housle. Pouhý týden po projekci si z toho pamatuju minimum, vůbec žádný HAHAHAHAHAHAHA. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Další skvělá, nekompromisní a relativně dost nekorektní komedie přesně pro mě. Nejlepší je asi Cameron Diaz v naprosto netuctové a pro ní netypické roli. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Totální průměr, který drží šablonu věškerých dnešních komedií o "ženě, která hledá prince", že to snad ani není možný. Děj a konečný výsledek filmu odhadnete po 10 minutách, takže ten můžete s klidným srdcem spláchnout do záchodu nezájmu a soustředit se pouze na "vtípky", které si pro vás tvůrci připravili. No a právě scénky a nápady má "Zkažená p-úča" celkem slušné. Postava veverky, ředitele, kolegyně a dokonce i ten klišoidní tělocvikář zde zkrátka fungují a hlášky, které ze sebe chrlí jsou ve většině případů skutečně vtipné, takže tleskám za to, že Kasdanovi se podařila v dnešní době celkem obtížná věc, aby komedie alespoň 3x za film rozesmála. 63% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Zkažená úča je pozdním splněním mých pubertálních fantazií, které mi žádná soudružka učitelka nedokázala splnit. Bylo mi potěšením se na ni dívat, stihl jsem se přitom i pobavit a tak nebudu hvězdami šetřit jen proto, že svět filmového umění nedostal žádný intelektuální impuls do dalších let. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Sympatické lepší tři hvězdy za Cameron Diaz v ráži a relativně malé množství trapných fórů. Mohlo být sice určitě ještě líp, ale zároveň taky o hodně hůř. Nenáročná odpočinková zábava. ()

Související novinky

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

04.07.2012

...anebo vůbec nevzniknou. To říká Dan Aykroyd, který je hlavním hybatelem projektu. Musí se mu nechat, že je optimista a hlavně vytrvalec – o Ghostbusters 3 mluví zhruba od počátku věků a několikrát… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama