Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život Carly (Nichola Burley) připomíná pohádku. Chodí s charismatickým Jayem (Ukweli Roach) a jejich taneční skupina se právě probojovala do finále tanečního mistrovství UK Street Dance Championship. Pohádka ale končí ve chvíli, kdy Jay Carly skupinu opustí a všechny sny o taneční slávě se tak rychle začínají hroutit. Zlomená Carly bojuje ze všech sil, aby skupině i sobě dokázala, že k vítězství je může dovést i ona, nicméně po sérii nepříjemností a osobních porážek, mezi které patří i ztráta zkušebny, začíná o svých vůdčích schopnostech vážně pochybovat. Spása přichází v podobě učitelky baletu Heleny (Charlotte Rampling), která je fascinována schopnostmi a nadšením Carly a celé skupiny a nabídne jim, že mohou trénovat v luxusním studiu baletní akademie. Podmínkou ale je, že budou spolupracovat s jejími baletními tanečníky. Helena doufá, že Carlyino nadšení a vášeň pramenící ze street dance nakazí i její mladé svěřence před konkurzem do prestižního britského Královského baletu.

Na otázku, zda tyto dvě skupiny tanečníků najdou způsob, jak před finále tanečního mistrovství UK Street Dance Championship a před konkurzem do britského Královského baletu začít spolupracovat, odpoví historicky první 3D taneční film, který je inspirujícím a vzrušujícím výletem po britské scéně street dance, a který představí mimo jiné i hvězdy populární televizní soutěže Britain´s Got Talent – George Sampsona a skupiny Flawless a Diversity. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (131)

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Filmy s taneční tématikou se mi velice líbí. V době kdy vyšla pouze série Step Up, jsem tento film uvítal. Na StreetDance jsem přišel v klipu skvělé písničky We Dance On a od té doby se na toto dílo těšil. Určitě mě nezklamalo, nenudil jsem se, ale na druhou stranu to mohlo býti ještě více propracované a nepředvídatelnější. Přesto hodně chválim. Také za to, že se ve filmu objevily takové esa jako George Sampsona a skupiny Flawless a Diversity. To co předváděli je vskutku impozantní. Stejně jako i jiní tanečníci. Dávám čtyři hvězdy - 80%. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Let´s Dance, Street dance, jiné dance, 1, 2, 3D, 4D, ležatá osmička D. Skupina (tedy pardon, chtěl jsem říct crew) kolem hlavního hrdiny, nesympatičtí konkurenti, nějaká ta lovestory, taneční soutěž - umcaca umcaca, pořád to samé dokola, dokolečka! Pro mě za mě to natočte třeba 3D, nebo klidně černobíle – dokud v tom nebude originální nápad, dopadne to vždycky stejně. ()

Reklama

dantiiik 

všechny recenze uživatele

Nechci se tím nějak moc chlubit, ale co se týče streetdance či breakdance, tak mám trošku přehled. Nápad skombinovat balet se streetdance a natočit o tom 3D film, je asi tak skvělá myšlenka jako přeplout atlantský océan v neckách. Vážně to je naprostá blbost. Tu jednu jedinou hvězdu si film zaslouží jen za to pěkné 3D hopsání, ale i přes to stále můj oblíbený les vede:) ()

Viky.05 

všechny recenze uživatele

Připadal jsem si jako v česko hleda talent. Film, ve kterem si nic neděje, nikdo nehraje! Jen tanči. Ale dobře. K tomu skvěly soundtrack, ktery zaruči vyši skore na 2hvězdy. V každem připadě pokud nemate radi Hip hop apod. styl tak tenhle film Vám nic neda. Všichni ostatni se budou bavit, když vypnou mozek a nechaji se unašet tancem. ()

Pavelos 

všechny recenze uživatele

Další hip-hap-hop hopsanda tentokrát ve spojení s baletkama:-) Děj je pořád stejný, jako už bych to několikrát viděl, vždy je jiná pouze hudba a herci.. Tady se k tomu přidala celkem solidní kamera a pár pěkných záběrů.. Snímek potěší asi pouze členy tanečních skupin, kteří zde mohou načerpat inspiraci pro svůj další rozvoj;-) ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Producent filmu James Richardson vysvětluje nápad natočit film z tanečního prostředí tím, že se veškerý svět točí kolem drog a gangů a právě nastal čas ukázat taky něco pozitivního. (Angie91)
  • Výraz street dance zahrnuje všechny tanečný styly, které vznikly improvizací na ulicích. Patří mezi ně hip hop, break dance, popping, locking a jiné taneční styly. (Angie91)
  • Film představí i hvězdy populární televizní soutěže Britain´s Got Talent - George Sampsona a skupiny Flawless a Diversity. (Angie91)

Reklama

Reklama