Reklama

Reklama

David Bowie - Day-In Day-Out

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Hudební
Velká Británie, 1987, 18 min

Obsahy(1)

VHS, na níž se nacházejí celkem tři videoklipy Davida Bowieho. 1. Day-in Day-out (režie Julian Temple a David Bowie), 2. Loving the alien (režie David Mallet), 3. Day-in Day-out (extended dance version, režie Julian Temple a David Bowie). Skladby pocházejí z alba Never let me down (1.) a Tonight (2.). (J.Connor)

Recenze (2)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Bowieho můžu ve všech jeho inkarnacích, nicméně bohužel skladba Day-in Day-out se mi do vkusu příliš netrefila. Jak po hudební stránce, tak především po té vizuální, kterou zde chci hodnotit především. David v křiváku na kolečkových bruceleech s namalovanou slzičkou pod okem (čau emaři) samozřejmě válcuje, ale děj, ztvárnění a především sociální přesah klipu mi nesedl. Celkem to zachraňuje vata v podobě klipu Loving the alien, který je naopak třeskutě originelní a správně osmdesátkově kýčovitý. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je viditeľné, že nad klipom si ešte pred natáčaním dal niekto záležať, pričom sa potom ešte počas samotného natáčania jednoznačne zhodnotili technické dostatky produkcie. Je to síce rozkolísané, ale účinné. ()

Reklama

Reklama