Junjō Romantica 2 (TV seriál)

Animovaný / Drama / Komedie / Romantický

Japonsko, 2008, 12x24 min

Chiaki Kon

Totéž co 1. série. Prostě to pomalu zabředá do yaoi, ale člověk se prostě přes všechna tak klišé a kýčovité momenty baví. Teda já se bavila. Je mi jasné, že mužské polovičce diváctva se líbit nebude, ale pro holky, co opravdu hledají - potřebují ;-) - romantiku, je tohle dílo jako ušité na míru. Wataši wa ero oné-san ^__-__^(18.12.2009)

Druhá série mi přišla o něco slabší. Linie Hiro-Nowaki a Miyagi-Shinobu je tady zastoupena snad po jednom max. dvou dílech, takže to působí dost zbytečně. Ale Misaki je stále roztomilý a Usagi prostě úžasný, chtěla bych si přečíst jeho romány (i ty BL).(13.7.2011)

Rovnako ako prvá séria, tak aj táto druhá je veľmi vydarená. Ešte tak nejaká tretia alebo zopár OVA.(22.2.2010)

O něco lepší než první série. Misaki je pořád tak roztomilý, ty jeho obličeje a Usagi to samé. Zbylé dva páry jsou zastoupeny opravdu minimálně, takže jsem si mohla užít ty Misakiho výlevy a city, které si, ale vůbec nechtěl přiznat. Nastává trošičku problém s Usagiho rodinou, ale to by nebyla romantika, aby to neskončilo happyendem. Kawaii ^___^(16.4.2012)