Rosario to Vampire Capu2 (TV seriál)
Rosario + Vampire Capu2
Animovaný / Fantasy / Komedie / Romantický
Japonsko, 2008, 13x24 min
Takayuki InagakiHrají:
Nana Mizuki, Rie Kugimiya, Takehito Koyasu, Tomokazu SekiPlakáty
Aono Tsukune se po prázdninách opět vrací do školy Youkai, skryté před okolním světem za magickou bariérou. I tentokrát se ocitá ve světě démonických bytostí, opět naštěstí s kupou kamarádek kolem sebe, které ji hodlají ochránit jak jen to bude možné. (Geri.g)
Zumongar
Druhá řada ecchi o člověku ve škole monster. Od první série si to kapánek polepšilo, scénář místy není úplně primitivní, za celou sérii jsem se zasmál o několika gagům více jak v první sérii (no... řekněme že v první byly 4 a tady jich mohlo být tak 8). V posledních dvou epizodách si ale seriál získává mírně zvratové a dramatické prostředí, které ale bohužel jen hloupě dělá z mladého Tsukuneho jen většího hrdinu, jenž je milován všemi dívkami. Jinak, do této série byly připsány nové postavy, konkrétně sestra Moky a rodiče jednotlivých Tsukuneho obdivovatelek. Bohužel, i přes nové postavy a mírné zlepšení od první série, stále je to průměr. Tak snad příště... nebo už radši nikdy.(7.7.2010)
LarkyCZ
O hvězdičku lepší než minule.Kupodivu má 2. sezóna Rosario to Vampire místy i náznak děje!...ale že se parchant (ten děj myslim) mezi všemi kalhotkami a podprsenkami dlouho schovával. Standartní ecchi v zajímavém prostředí s krásnými slečnami, parádním roztancovaným openingem a prostinkym dějem. Lehký nadprůměr - 55% - ***(9.1.2011)
xoxolove
V druhej sérii začal Tsukune niečo pociťovať k Mokinej druhej stranke - upirskej. Potom sa tam ešte objavila aj Mokyna otravna, ale ze poriadne otravna sestra blabla (nepamatam si jej meno, holt mi za to aby som si ju zapamatala nestala), a v podstate to bolo stale o tom istom, otravne, ale predca jedna vec sa zmenila. Režiser zapojil do toho svoju perverznu stranku. Nudaaaaa, ani nedam hviezdicky, 2 seria ma lepsie hodnotenie iba koli tomu lebo tam obcas ukazovali kozy a spodne pradlo.... fakt trapaci.(28.8.2011)
Haide
Naprosto minimální děj je stále více než žádný děj v první sérii. Ale stále je to děs a hrůza, takže tímto anime (které bylo zároveň mé první v tomto žánru), zakončuji svou ecchi exkurzi a vracím se k nějakým anime, kde není 90% stopáže pohled na kalhotky a výstřihy.(28.5.2011)
Nyan
Tak mě napadá, proč má druhá série o tolik větší hodnocení než první, i když přibyla nová hlavní postava, tak se v podstatě nic nezměnilo. Odpověď je nasnadě: koho znechutil prequel, tak ten po tomto pokračování sotva sáhne.(24.3.2011)
Priest
Napínavější, lepší a obohacené o postavu Koko :) Musím říct, že je to lepší než první série a těším se na další. :)(18.10.2010)
Craylo
Vysoce perverzní anime pro děti, po shlédnutí mohou plynule přejít k jakémukoliv chapadlovému hentai. Nicméně pořádná dávka velice stupidní zábavy spolu s kvalitním J-POPem dodává seriálu zvláštní šmrnc.(11.12.2011)
Fanklub seriálu
Související
- Rosario to Vampire (TV seriál) (2008)
Podobné
- Zero no tsukaima F (TV seriál) (2012)
- Gekijōban mahō sensei Negima! Anime Final (2011)
- Mahō sensei Negima!: Mō hitotsu no sekai (video film) (2009)
- Mahō sensei Negima!: Shiroki tsubasa Ala Alba (video film) (2008)
- Zero no tsukaima: Princess no rondo (TV seriál) (2008)
- Magister Negi Magi Negima!! (TV seriál) (2007)
- Zero no tsukaima: Futatsuki no kishi (TV seriál) (2007)
- Negima!? Haru Special!? (video film) (2006)
- Negima!? (TV seriál) (2006)
- Zero no tsukaima (TV seriál) (2006)
- Negima!? Natsu Special!? (video film) (2006)
- Mahō sensei Negima! (TV seriál) (2005)