Na Brusel, Vávro! Na Brusel! (divadlo)

Komedie

Česko, 2009, 100 min

Inu Ringo, je to on, náš stále nejdrsnější rocker, velkohubý vypravěč a všeuměl, zejména naivního malířství, a kdo nestíhá jeho styl, není mu holt shůry dáno. Jako předehru doporučuji jeho slovo k DVD Jiří Schelinger a posléze jeho výstup ve Všechnopárty. Po té už Brusel nebude tak šokujícím, ale krystalickým extraktem z Ringa v jeho nekonečném rozkvětu bujarosti a satiry. Samozřejmě, necháme-li stranou, že za herce se v jeho souboru dá považovat maximálně Bára.(15.12.2009)

• blitzer

Dle názvu jsem čekal vtipnou aktuální politickou satiru a místo toho jsem dostal nevtipnou, uvřeštěnou taškařici bez děje s otřesnejma písničkama jako bonus (tenhle pán že kdysi skládál pro Jirku Schelingera?). Asi si vezmu provaz a půjdu se utopit na koleje.(25.6.2011)

• agassi68

Najvtipnejšie boli úvody F.R.Čecha..(8.1.2010)

• mcleod

Existuje něco horšího než kulturní odpad. Ano, Franta Ringo Čech. Toto ani nelze označit za maskulturu, to je kanál.(1.5.2011)

• Pirabin

Za úvodníky, ostatní je amateřina největšího kalibru.....(8.4.2010)

• Algen

Po shlédnutí mě napadly jen tři věci: trapnost, zoufalost, ubohost !(4.12.2010)

• Pidibull

Kdybych nevěděl, že jsem si pustil Čechovu hru na DVD, myslel bych si, že je to zase nějaká trapná "novácká" scénka. Vtipný je tam občas Ringo jen v povídání před oponou. Jinak jestli se na to dá dívat... no podnešku nad tím začnu uvažovat, ale asi ne.(20.12.2009)

Jako celek představení absolutně nefunguje, pokud vytrhnu jednotlivé pasáže, tak se pohybuju mezi výbornýma scéna a vyloženě trapnýma.(19.6.2010)

• Šimon

Zoufale strašné a strašně zoufalé, tohle že stvořil božský Ringo? Je znát že bez herců jako je Navrátil či Maděrič je Ringo v koncích. Blbové jako je Sypal ho spíše pohřbí. Vtipy jako z druhé pomocné a na to, že je hra z roku 2009 je zoufale neaktuální. Ringo si navíc ještě nasere do huby hned na začátky kdy tvrdí jak kvalitní hru bude uvádět.(9.8.2010)