Reklama

Reklama

Hot Wheels Acceleracers: Hlavní závod

  • Česko Hot Wheels Acceleracers: Maximální rychlost (více)

Obsahy(1)

Kurt vymyslí plán na záchranu uvězněného bratra Wylda, ale odvěcí rivalové - skupiny Teku a Metal Maniacs musí na záchraně spolupracovat. Což není po tolika letech vzájemného a intenzivního soupeření jednoduchý úkol. Aby zjistili, kde se Wylde nachází, musí obě skupiny otevřít bránu do Cosmic Realm, dráhy plné přemetů a skoků a infiltrovat do ústředí závodních drounů. Otevření brány se ukáže být osudovou chybou, protože Gelorum získá přístup k Acceledrome a ukradne Accele-Charger. Zatímco se Teku i Metal Maniacs snaží dostihnout Wylda, Gelorum použije Aceele-Charger k navýšení své rychosti tak, aby se dostala k cíli jako první... jedině Vert ji může zastavit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Dobrá sérka. Bavilo. Hodně rozmanité lokace a zajímavé charaktery až teda na tu slabší záporačku. Škoda toho neuzavřeného konce no. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Pro mě asi nejslabší, protože to zde není tolik o závodění, ale o záchraně. Říše v kosmu pobavila, ale působí dost lineárně. Vert se konečně dočkal, celé je to hodně intenzivní a veškerý team work v tomhle díle, byla radost sledovat. JENŽE ten zasranej cliffhanger. Takovou ránu pod pás a žádnej epilog. Prostě takhle utnout tuhle sérii, která má tunu zajímavého materiálu, je skutečně na pěst. Můžeme jen doufat, že Mattel se chytne za koule a vyprodukuje pátý díl, i když tomu nedávám moc šancí. Je však fascinující, že komunita kolem Hot Wheels stále žije a doufá. Proto si ten konec, true fans zaslouží. Tahle série má opravdu parádní konzistenci. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Vyvrcholenie série acceleracers: Ultimate race je pre mňa tým najlepším dielom zo všetkých. Najrozmanitejší, hravý, pútavý i akčný. ***/**** ()

pekas 

všechny recenze uživatele

Všechny čtyři díly u mne oscilují mezi čtyřmi a pěti. A v podstatě jsou co do zábavnosti vyrovnané. A (pozor spoiler) konečně se chudák depresemi stíhaný Vert dočká! ()

Reklama

Reklama