Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trní je dynamický pořad, jemuž Bára Štěpánová dodává na originalitě a provokativnosti. Ta do jisté míry pramení z někdy až kontroverzních témat, kterými se talkshow zabývá. Napínavá diskuzní podívaná plná zvratů je stejně zábavná jako konfrontační. (TV Prima)

Recenze (14)

Aky odpad!

všechny recenze uživatele

Je to asi jen otázka vkusu a nejsem tudíž objektivní, ale Bára Štěpánová mi pokazí jakýkoliv pořad. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Myšlenkové pochody diváka Trní, po prvních 30 vteřinách: "co to je za sračku?" ... "ta Štěpánová má ale cecky" ... "mohla by je ukázat" ... "určitě budou povadlý" ... "přesto bych se podíval" ... "škoda, že je tak hnusná" ... "přepínám na Beverly Hills". 20% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ti otrlí si můžou pustit některé díly toho nepříliš působivého pořadu i dnes na Prima play. A že budete zírat…Nejen na samotnou Báru, ale hlavně na zástup těch exotů (pardon hostů), kteří se přišli na gauček podělit se svými starostmi, nebo i slastmi. Poslechneme si rady expertů na daný problém a Bára načerpá nejednu inspiraci…Vážně ztráta času i po tolika letech… ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Povaha Báry Štepánové cele prostoupila zavedený formát pořadu, se kterým na Nově začínalo Áčko. Takže za pomoci odborníků posazenými mezi diváky se snažila dospět ke stejně jalovému poznání, jaké dnes uplatňuje Karel Šíp ve své Všechnopárty. "A vám se ty silné ženy opravdu líbí?" "Ve srovnání se mnou, vybral byste si mě nebo jí?" "Já tohle nepochopim." ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama