Reklama

Reklama

Před kamerou

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický / Dokumentární
USA, 2003, 485x25 min

Obsahy(1)

Nahlédněte s pořadem Před kamerou každý týden do zákulisí tří největších filmových projektů, vychutnejte si nejlepší akční záběry a sledujte exkluzivní rozhovory s herci a režiséry.  Pořad Před kamerou sleduje nejen natáčecí scénu, ale nahlíží i do zákulisí a díky tomu vám může nabídnout exkluzivní záběry z natáčení nejnovějších filmů. Každá epizoda přináší informace o největších trhácích a prozradí vám také všechny pikantnosti o tom, kdo a jak se podílí na přípravě těchto snímků... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

emma53 

všechny recenze uživatele

Trochu víc informativní trajler na určité filmy a já na to přišla teprve nedávno. Určitě se toho budu chytat, budu mít větší přehled do čeho půjdu a nebo naopak. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Dnes už poměrně odkecaný typ pořadu, který vyplňují pouze pozádechseplácačské polodokumenty, rozhovory a trailery, které nakonec končí jako bonusy na DVD plackách.. Nakonec však tato lákadla alespoň nepizdí žádná moderátorská karikatura se svými nablblými estrádními forbínkami.. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Domácímu divákovi to sice neudělá žádný obrázek o návštěvnosti, ale aspoň vidí pár trailerů ale pořád je to lepší než TEĎ UŽ trapný Kinobox s Čtvrtníčkem... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Ukázka toho, jak Američané propagují své filmy a seriály. Vše je nej, vše je úžasné a vlastně zní to vše jako pozvánka do kina. Ano je to komerce, ale kdo chce být úspěšný, musí se tímhle klestím proklestit. ()

chaometic 

všechny recenze uživatele

Vždycky, když jsem se chtěl podívat na recenzi, výběru filmů. Podíval jsem se vždy na Holywood on set. Ještě mě neomrzel. Dokumentární tv pořad nabízí tři recenze. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Podle mě je PŘED KAMEROU skvělý pořad. Vždycky ukážou scény z filmu , a pak o něm řeknou o čem to je atd. Mě se to moc líbí , hlavně protože když tam nějaký ten film vidím , tak si hned řeknu jestli je to blbost nebo dobrý film. A pak hned vím jestli se na to mám kouknout nebo ne. Je taky skvělý že tento pořad má 485 dílů. Zatím jsem viděl asi 30 dílů. ()

Reklama

Reklama