Reklama

Reklama

Elise Clifton-Wardovou (Angelina Jolieová) sledují na každém kroku tajné služby. V tomto případě za vším hledej muže. Žena je totiž jedinou spojkou k v několika státech hledanému mafiánovi Alexandrovi. Ten leží v žaludku nejen tajným službám, ale i Reginaldu Shawovi (Steven Berkoff), mocnému gangsterovi, kterého Alexandr po letité spolupráci obral o mnoho peněz. Tajné služby věří, že pár bez sebe nemůže dlouho vydržet, a doufají proto, že muže budou moci při jejich setkání chytit. Předpokládají, že padouch bude mít změněnou podobu. Jednoho dne při snídani v pařížské restauraci obdrží žena od svého miláčka dopis s instrukcemi. Má nastoupit do vlaku do Benátek a mezi pasažéry si vybrat někoho, kdo by se mohl Alexandrovi podobat. Chtějí tím tajné služby zmást a odvést na falešnou stopu. Elise postupuje dle plánu a do oka jí ve vlaku padne sympatický cizinec Frank Tupelo (Johnny Depp). Frank je Američan, učitel matematiky, turista. Elise je okouzlující žena a muž se do ní na první pohled zamiluje. Pár spolu povečeří a těsně před Benátkami se rozloučí. Inspektor Acheson (Paul Bettany) ze Scotland Yardu ale mezitím zjistí, že Frank není jeho cíl a že jsou na falešné stopě. I přesto, že jeho nadřízený případ uzavře a přinutí ho pátrání ukončit, inspektor v misi pokračuje. Jiný agent v domnění, že Frank je skutečně ten správný cíl, tajně informuje gangstera Shawa o tom, že jeho nepřítel právě přicestoval do Benátek. Franka tedy čekají v Benátkách samé nepříjemnosti… (TV Prima)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (1 001)

gogo76 

všechny recenze uživatele

S obavami som okolo tohto filmu krúžil, až som sa rozhodol zhliadnuť ho. Hovorím si, že až taký prúser to nebude. Ale ono je...Počas celého filmu vás Angelina hypnotizuje veľkými očami a napichanými perami a do toho poskakuje hlupučký a naivný J. Depp. Tvorcovia k tomu pridali povinnú omáčku v podobe niekoľkých gangstrov a policajtov, no a je navarené. Tento prepadákový zlepenec je ukážkou toho, že mať vo filme hviezdy ešte zďaleka nestačí. Fakt sa divím, že sa na to dali také zvučné mená prehovoriť, ale predpokladám, že na papieri to vyzeralo lepšie. Mám rád filmy v ktorých diváka vodia za nos a dlho netuším, ktorá bije, ale tu som fakt čumel ako divá sviňa, keď vyše 100 minút pozerám na trápne divadlo a počúvate nie, nie, nie, aby som v závere neveril vlastným ušiam a počul debilné áno. Možno sa niekto z tvorcov potichu chichotá a vraví si, ako sme s vami pekne vydrbali. Myslím, že nie, skôr sami zo sebou, pretože po zázračnom, záverečnom "rozuzlení" a titulkoch sa film stáva iba prázdnym, nudným a bezvýznamným prepadákom. Najviac ma nahnevalo obsadenie R. Sewella, od ktorého celý čas čakáte niečo zásadné, pretože herec jeho kvalít by si to rozhodne zaslúžil,ale ono nič. V závere odrecituje dve-tri vety a je po hviezdnom obsadení. Keď tak zhrniem o čom to bolo a aké to bolo, tak musím povedať, že je to najzbytočnejší film, aký som pozeral za posledné tri roky. Nie žeby neboli horšie, ale ja si filmy vyberám a tentokrát som si jednoducho vybral zle. 40%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Proč mě chtějí všichni zabít?" Remakeovat snímek Hledám Anthonyho nepovažuju za nejgeniálnější producentskej nápad všech dob. On totiž i originál chvílema šlapal vodu, takže nebylo možný pochybovat o tom, že Američani příběhu ještě trošku dodají šťávu a tím přivodí logice pár srdečních zástav. Nakonec se to dalo přežít bez vážnější újmy na duševním zdraví, i když ta strážní budka se závorou na vodní ploše mi již nějakou tu noc způsobuje probouzení se smíchem. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Akční? Drama? Thriller? Seriously?! To byla komedie jak dělaná, aspoň já jsem se teda smála od začátku do konce. Některé scény byli teda naprosto příšerný, čekala jsem jeden s filmů s Johnny Deppem, kterému dám 4*, překousla bych kvůli tomu i Angelinu Jolie. Ale toto bylo cosi, nelze říct co. Angelina Jolie, bez mimiky, po plastice se promenáduje po Benátkách a tváří se, že má všechno na háku. Johnny Depp utíkající po střeše bez bot a v pyžamu, kde vypadá jako Jack Sparrow, až na to, že přibral v obličeji. Sama nevím co si o tom mám myslet, nebylo to zas tak špatný, ale rozhodně, žádná kvalita aby to bylo nominované na tolik ocenění. Konec je teda víc než překvapivý, bohužel mi to došlo o několik minut dřív než mělo. Žádná chemie mezi ústřední dvojcí, nedivím se, že jí Johnny nechtěl líbat. Dávám teda 3* ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Johnny Depp a Angelina Jolie, nepřekonatelné duo, které se k sobě hodí. Angelina svým bezcitným pohledem plným vášně zvládla roli perfektně. Samozřejmě akce moc nebylo a jako romantická slaďárna moc neokouzlí. Převažuje většinou záporných komentářů, ale já se bavil a nemám moc co vytknout. Závěr je fantastický a nečekaný, což je u takových filmů paráda.. 7/10 = 75% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Co to jako mělo kurva drát bejt ? Jsem si připadal jak na propagaci high society a ne na filmu. Tohle bylo jak tělo bez duše a ještě ke všemu dost průhledný tělo. Chtěl bych hodnotit něco kladně, ale všechno na mě působilo tak uměle, chladně, bez života a co nejhůř, vykalkulovaně. Chemie mezi Angie a Johnnym je na bodu nula. Což v případě takových dvou herců je skoro až nepochopitelný. Chvílema jsem sice měl pocit, že Angie i Johnny chtějí hrát, ale že jaksi nemají co a tak to zabalili. A co měla být ta honička na straše, to vypadalo jak z loutkovýho filmu před 40 lety a ne jak akce z novýho milenia. Filme, styď se !!!!! ()

Galerie (153)

Zajímavosti (25)

  • Od scény, kdy Elise (Angelina Jolie) opustí v přístavu Franka (Johnny Depp) a sama jede lodí na tajnou základnu policie, střídavě se na levé straně za čelním sklem objevuje nápis TAXI. (Pavlínka9)

Související novinky

Ricky Gervais opět všechny naštve

Ricky Gervais opět všechny naštve

19.11.2011

Je to překvapení? Vlastně ani ne. I navzdory tomu, že většina celebrit, které si britský komik „podal“ během letošního moderování Zlatých Glóbů, se strašlivě urazila. Na Hollywood Foreign Press… (více)

Boj s větrnými mlýny pokračuje

Boj s větrnými mlýny pokračuje

29.12.2009

Zdá se, že projekt The Man Who Killed Don Quijote opravdu vstává z mrtvých. Nešťastná produkce byla svého času doslova spláchnuta po několika dnech natáčení (jak o tom vypovídá slavný dokument… (více)

Reklama

Reklama