Reklama

Reklama

Garfield 3D: Zvířecí jednotka zasahuje

  • USA Garfield's Pet Force (více)
Trailer

Obsahy(1)

V novém dobrodružství všemi oblíbeného líného kocoura Garfielda se potkává svět kreslených postaviček se světem komiksů. Garfield se nehodlá za žádných okolností nechat vyrušit čímkoliv kromě jídla. Pak se ale ve světě kreslených postaviček objeví svalnatý superkocour Garzooka s hrůzostrašnou zprávou o tom, že ve světě komiksů napadla zákeřná superpadouška Vetvix mírumilovnou planetu Dorkon a ukradla vynález, který jí pomůže oba světy dobýt. O jaký vynález jde? O molekulární směšovač, který dokáže spojit do jedné dva libovolné předměty nebo i lidi! A ti, kteří jsou takto spojeni, jsou zcela pod kontrolou toho, kdo směšovač ovládá. Zbraň ale potřebuje k provozu krystal, který Garzooka mazaně sebral. Všichni obyvatelé světa kreslených postaviček jsou v nebezpečí smíchání, leda by v sobě Garfield dokázal najít vůli připojit se ke svému superhrdinskému dvojníkovi Garzookovi a společně zachránit oba světy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (41)

Krabak odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohej Gafield... To co z něj tento režisér vytvořil je odporné... Tenhle film je dělaný pro děti do 4 let. Tedy kdy si ještě to dítě užívá hlavně ten 3D efekt a nějáký děj či dialogy jsou mu ukradené. Jelikož dělám v kině, tak v 95% případech lidé ze sálu odcházej nasr**i s komentáři typu " To byla 3,14covina,kravina" atp. Pochvalnej komentář sem snad ještě neslyšel. Tak aby ne, když za tuhle velkolepou zhovadělost vyplácli 2 kila... --->0% ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že předchozí dva díly, na které tento bezprostředně navazuje se mi vůbec nelíbily. Takže moje očekávání byla nulová, ale když ten tlouštík je všude vylepenej a je to takovej fešák, kdo by mu mohl odolat. Jin Davis napsal asi nejlepší scénář, což zní sice pěkně, přesto je to pořád minimálně sto kiláků pod úrovní zábavnosti novinových stripů. Animace pořád stejná jako v předchozích dílech, jen přibyla 3D animace a musím říct, zatím snad nejlepší co jsem viděl, navíc pokud si vezmem, že jde pouze o video film, je to trochu smutné. Ale největší kvalitou zůstává líný, tlustý, žravý kocour jehož potkání se svým bratrem superhrdinou je vtipné. Ostatní postavy jsou spíše stafáž, hlavní záporačka je na odstřel a její výbuchy smíchu mi lezly na nervy. Dabing pouze průměrný, málo lidí a Bohdan příšerný, ale Čech byl dokonalý. ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

Šla jsem, protože jsem musela...a přežila jsem, aniž bych utrpěla nějaké závažné újmy :-) Kromě peněženky, ta myslím plakala...Nechápu, proč to bylo 3D, možná, že bez toho by do kina nikdo nepřišel. Tady na diváky asi 2x letěly nějaké předměty a to bylo vše. Zato to stálo o ranec víc. Animace taková normální, ta mě nepohoršovala. Délka jakž takž přiměřená. Největší slabinou jsou ale dialogy (příběh je blbý, ale to jsem čekala). Nevím, mám pocit, že TEN Garfield, který běží v TV jako seriál někdy o víkendu dopoledne, má chvílemi vtipné momenty a celé je to takové milé, plné jídla a Johna a tak. Tohle byla bohapustá nuda a to byl největší průšvih. Ale synovi se to líbilo, i když myslím to tak trochu hrál. A ohlas v kině, ten byl taky minimální. Ne, fakt to nestálo za to, ale dávám za dvě hvězdičky, protože až tak na těch 9%, co tu teď je, to podle mě nebylo. ()

Houbos odpad!

všechny recenze uživatele

Po dokoukání se musí z každého milovníka koček stát nepřítel všeho živého. Nezaujme ani dětské publikum. Další znehodnocení mého oblíbeného kreslenéo chlupáče už prosím ne! A ano, také hodnotím podle traileru, kam byly mistrně vsunuta veškerá čtvrtina vtipného momentu filmu a vyzrazen děj. Nevratné znásilnění prapůvodních stripů. Podobné: Teletubbies ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

18% mi přišlo kruté, ale potom, co jsem viděl se už tolik nedivím. S opravdovým garfieldem to má společného pramálo. Vtipných okamžiků je minimum a výtvarné pojetí je lehce odpudivé. Tento film se na Garfieldovi přiživuje jako nenažraný parazit. Nicméně, když odhlédnu od toho, co to mělo být, tak se to dalo vidět a jako samostatný film, bez návaznosti na líného kocoura by to nebylo tak zlé. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama