Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětice mladých žen se přihlásí na meditační kurz jógy. Dostanou přísné instrukce: nejíst, nesprchovat se a za žádných okolností se nedívat do zrcadla. Poté, co odevzdají mobilní telefony, začíná jejich sedmidenní půst. Kdo však poruší tato pravidla, toho stihne krutý trest. Zvítězit a získat tak věčné mládí, může pouze jedna z nich! (Rodriguez)

(více)

Recenze (6)

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Šestnáctistá čtyřicátá osmá variace mysteriózních asijských duchařin. Já jich nicméně viděl jen hrstku, takže jsem ani nebyl příliš přesycen. Atmosféru to má dobrou a to přesto, že se první polovinu absolutně nic neděje (pár spiritualistických náznaků neberu v potaz). Ansámblu vévodí téměř samé herečky, a tak díky tomu, ale i kvůli samotné povaze Yoga Hakwon jsem si téměř jistý, že se látky nějakým způsobem onedlouho chopí i američtí filmaři. Tentokrát to ani nebude na škodu. 65% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Kvalitná duchárina. Aj tak ma trochu mrzí, že nemôžem dať plný počet, pretože námet bol výborný. Dalo sa však z toho vytrieskať viac. Úvodná polhodina dosť nudila, potom sa to však rozbehlo a páčilo sa mi to až do konca. Možno keby skrátili ten zdĺhavý úvod, bolo by to lepšie. Dočkal som sa niektorých naozaj desivých momentov, bizarných, ako je v ázijských hororoch zvykom. Niekto tu píše, že aziatky nemohol rozoznať. Vo väčšine hororov je to naozaj tak, ale v tomto prípade je to úplný nezmysel, pretože každá mala akoby náročky iný účes, takže nebol problém. A o čo v horore ide? Skupinka dievčat sa prihlási na záhadný kurz jogy a meditačných cvičení. Len jedna z nich však môže uspieť, a tá, ktorá uspeje, získa večnú mladosť. Na tomto kurze však platia prísne pravidlá: nejesť, netelefonovať, nesprchovať sa po tréningu a predovšetkým sa nepozerať do zrkadla. Kto pravidlá poruší, čaká ho krutý trest... ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Lidé pošetile hledají snadné způsoby, jak si splnit touhy. Jak šílení se ženou za krásou... Hlupáci." Jo, Korejci tu napínavou atmosféru umí, a když sedí na režisérské stoličce žena, má to ještě zajímavější příchuť. Ta atmosféra je fakt výborná, skvělé masky, zajímavý příběh, který se zdá tradičně asijsky zamotaný k nerozmotání, ale nakonec se to dá i pochopit. A k tomu všemu několik nejen hezkých, ale i herecky zdatných Korejek. Tohle je hodně povedený kousek. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Ano, tyto filmy z dalekého východu jedou na stejné vlně - duchařiny. Nemůžou ničím novým překvapit, ale film Yoga se malinkato liší. Kdo by nechtěl získat věčné mládí a krásu? I toho chce docílit pětice mladých žen, které se přihlásí na meditační kurz yogy. Po odebrání mobilních telefonů, jsou jim přečtena pravidla, kterými se budou po dobu sedmi dní řídit. Pokud ne, stihne je krutý trest. Na druhou stranu - odměnou pro jednu z nich bude věčné mládí a krása. Uspěje však některá z nich? Na tuto otázku si budete muset následující snímek sehnat... 60% ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Ty vole, tak tohle bylo silné kafe i na mě. Přestože mám asijské duchařiny jinak velmi v oblibě, v tomto případě jsem musel dlouho hledat nějaký důvod, proč to neposlat do odpadu. Yoga je film neskutečně NUDNÝ, utahaný, bez jediné zajímavé scény. Film pojednává o pětici dívek, které ve snaze dosáhnout ideální krásy, cvičí jógu v podivném salónu a musí u toho dodržovat několik pravidel, sic je stihne trest. Že k tomu dojde, je nabíledni, bohužel ani tyto scény prostě nebaví. Finální vyvrcholení sice jakous takous duchařskou atmosféru má (zato budiž ta jedna hvězda), ale rozhodně se nejedná o nic mimořádného. Kdepak, tenhle film se v mém případě hodně minul účinkem a vlastně je s podivem, že jsem to dokoukal až do konce. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Po dobu čítající celé dva měsíce se všech sedm hereček podrobovalo denním intenzivním procvičováním jógy. Jednotlivá cvičení trvala až tři hodiny a mnohdy byla prováděna dokonce i v noci. Jedinou herečkou, která do té doby měla zkušenosti s jógou, byla herečka Yoo-jin Kim. (Conspi)

Reklama

Reklama