Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného thajského horroru obsahuje tentokrát pět povídek. První příběh s názvem Nováček je o mladém chlapci, kterého matka zanechala v buddhistickém klášteře, aby napravil svou duši za spáchaný zločin. Zdejší mystické bytosti z lesa mu to však neulehčí. Druhá povídka se odehrává celá na jednom nemocničním pokoji. V něm čelí nevinný pacient nepochopitelným útokům umírajícího spolubydlícího. Následující historka je o dvojici stopařů, kterým zastaví kamion s podivným řidičem a ještě podivnějším nákladem. Čtvrtý příběh se jmenuje Šrot a není pro slabé povahy. V něm bezohledná žena prodává bourané vozy jako zánovní. Jedné osudné noci na to doplatí, jelikož duchové minulosti ji dostihnou. Poslední povídka s výstižným názvem Závěr vám nečekaně polechtá bránice. Filmový štáb právě dokončuje fiktivní horror, ale klíčová herečka vážně onemocní a následně zemře. Kdo jí nahradí? (Bloody13)

(více)

Recenze (30)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Prvý: 65 % - Duchársky príbeh hovorí o mladíkovi, ktorý svojím nie najlepším spôsobom zárobku pripraví o život svojho vlastného otca. Je umiestnený do kláštora šaulinov, kde sa mu dostane zadosťučinenia. Druhý: 65 % - Taktiež duchársky na spôsob karmi, hovorí o smole mladíka, ktorý je umiestnený do nemocnice na dvoj lôžko spolu so šamanom a stane sa jeho novou schránkou. Tretí: 80% - Zombiekovský, hovorí o partii prevádzačoch drog v telách ľudí a dvoch smoliarov v podobe stopárov. V tejto časti sa opäť potvrdilo, že sa nikomu nedá veriť a inštinkt je to jediné načo sa možno spoliehať. Štvrtý: 90 % - Typický hororový so všetkými prvkami hororu hovorí o tom, že predtým ako kúpite auto z „Dolných Vesteníc“, zistite si jeho skutočnú históriu. Že je v inzeráte uvedené, po starom pánovi, garážované, nemusí byť tak celkom pravda. Piaty: 30 % za horor – 90 % za komédiu - Táto časť s komediálnymi prvkami, hovorí o natáčaní poslednej scény hororu s herečkou, ktorá hrá ducha, avšak sa natoľko vžila do svojej roli, že ešte predtým ako ju natočili - umrela. Vlastne viacerí umreli. Alebo neumreli? :) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

1) První příběh má v sobě zakódováno jakési morální poselství, kde platí oko za oko, zub za zub. Vzpurný chlapec má velice „zajímavou“ minulost, kterou budeme postupně s ubíhajícím časem poodhalovat až do samotného finále. To bylo svým způsobem až příliš kruté, ale nikterak překvapující. Ani tentokrát se tvůrci nevyvarovali digitálních efektů, ale alespoň nebyli tolik přehnané jako minule. Vkusný souboj hada s podivným stvořením patřil k tomu nejlepšímu, co jsem zde viděl. Efekty však nebyli tím jediným, co mě zde zaujalo. Kvalitní práce kameramana i zvukaře nám nabídli solidní prožitek, který navíc doplnila i skvěle zvládnutá ponurá atmosféra. Pro mne jde o druhou nejlepší povídku. 2) Nejkratší příběh nemá tolik propracovaný děj jako ostatní, ale za to se režisér snažil vytvořit co možná nejdivnější atmosféru hned od prvních minut. Divák si ze začátku nemůže být jistý, zda jde jen o halucinace, nebo se stupňující teror skutečně odehrává, ale povedený závěr vše vysvětlí. Mám rád, když se do všeho zaplete magie a když je i dobré obsazení, zábava je zaručená již dopředu. Těch zhruba patnáct minut uteklo jako voda a pocit nudy jsem tu nezažil ani jednou. 3) Osobně jsem podobné téma v této minisérii nečekal, ale tak milovníci zombie žánru si taky konečně přijdou na své. Já už však takové nadšení nesdílel, protože ultrarychlé zombíky zrovna dvakrát v lásce nemám. Naštěstí je zde možnost shlédnout několik velice vydařených „akčních“ scén, při kterých možná někomu přeběhne i mráz po zádech. 4) V mých očích se jedná o nejlepší příběh, který jsem měl dnes šanci shlédnout. Skvěle vytvořená atmosféra a luxusní finále jsou opravdovou třešničkou na dortu. Režisér si zde neustále pohrával s divákovou myslí a připravil si i několik docela nechutných překvapení. Nicméně si u mě vysloužil jedničku s hvězdičkou. Parkpoom Wongpoom přesně ví, co na diváka platí, o čemž nás přesvědčil již minule. Přesně takto si představuji krátké, ale úderné duchařiny. 5) To nejslabší nakonec, tedy alespoň já to tak vidím. Pokus o natočení „hororové komedie“ se moc nepovedl a svým kolegům to Banjong zkazil. Ani by mi nevadilo, že se zde objevil čtyřlístek herců z jedničky, kdyby ten děj nebyl tak nudný. Pánům to víc svědčilo při sjíždění řeky, nežli za kamerou. Nevěřil jsem jim ani to vyděšení a tak jediným světlejším okamžikem, byla chrchlající černovláska. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

O třídu lepší než první díl , také strašidelnější a tentokrát o jednu povídku víc. První povídka v klášteře o chlapci, který chce napravit svou duši byl trošku zmatený a nedotažený takže 50 %. Další povídka pro mě byla asi nejlepší, protože mě dokázala pořádně polekat a mělo to grady.. 90%. Třetí povídka čili zombící byla perfektní co se týče masek a efektů. Příběh klíšovitý, ale i tak zombárny miluji takže pěkných 80%. Čtvrtá povídka o prodavačce ojetých aut měla pěknou a hustou atmosféru se zajímavým koncem.. 70%. A poslední povídka mě hodně překvapila a taky rozesmála. Případ parodování sama sebe mě hodně nadchnul. Výborný mix komedie a hororu... 75% . Pevně doufám že nás tvůrci těchto povídek překvapí a potěší nás dalším dílem :) ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Povedené pokračování povídkového horrorového slepence. 1. O hladovém duchovi, režisér se od minula zklidnil a omezil halucinogeny, povedená karmická moralita. 2. Spoiler -- Myšlenku už předvedli američané v jednom parádním snímku z Louisiany, ale zasazeno do thajského prostředí to též dobře sedělo. 3. Velmi zručná jízda po venkově s nemilým nákladem a dvojicí japonských batůžkářů. Neúprosně logické. 4. Tak tohle drama z autobazaru by se mělo povinně promítat všem našim šmejdům co přetáčejí tachometry a spravují odepsané vraky. 5. Stejně jako v prvním filmu, humorné pojetí mě dostalo asi nejvíc, tady se nepokrytě stejná partička absurdně vtipně baví filmem ve filmu. 4/5/5/5/5 ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Ázia ma opäť milo prekvapila, síce neišlo o nič svetoborné, ale v tej celkovej hororovej mizérii je tento snímok ako vyrastená prvosienka v januári. Je veľmi ťažké nájsť film, ktorý by zároveň ponúkal napätie, des, gore a skvelú atmosféru. A ak je k tomu ako bonus pribalený aj dobrý príbeh s pointou tak ešte lepšie. K tomuto ideálu sa tu priblížili 2 poviedky - tretia a hlavne štvrtá (Šrot), tá bola naozaj bez chyby a aj so všetkými spomínanými atribútami, naozaj lahôdka. Ostatné by som zaradil do priemeru, takže celkovo mi to vychádza na mierny nadpriemer. 70/100 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Film, který zmiňuje jedna z postav v dialogu poslední povídky, je Shutter (2004). (bestlama)

Reklama

Reklama