Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

JFL 

všechny recenze uživatele

"A Little Help" je divácky orientované „nezávislé“ melodrama vystavěné podle kuchařky tak, aby se zalíbilo. Přichází s mnohokráte ohraným příběhem o tom, že se člověk musí postavit na vlastní nohy a pak ze všeho vyjde jako vítěz. Jediným osvěžujícím prvkem filmu je fakt, že většina postav se nachází v situacích, do kterých se nechali proti své vůli vmanipulovat a musejí se s nimi vyrovnat. Většina z nich to ale řeší lhaním, alkoholem či marihuanou a až hrdinka se tomu (ovšem opět pouze vlivem vnějších okolností) dokáže postavit čelem. Z genderového hlediska je film absurdně pozoruhodný v tom, že vlastně ukazuje, kterak stereotypně vykreslená žena získává sebevědomí tím, že se začne chovat víc jako zdejší stereotypně vykreslení muži. ()

Reklama

lada32 

všechny recenze uživatele

U mě moc velká spokojenost.Snad dokonce v pár scénách to mělo ty nejvyšší kvality psychodrama se špetkou komedie.Ale jen malou špetkou,co by se ani za nehet nevešlo.Prokreslení postav bylo dostatečné a Jenna zde měla aspoň co hrát,na rozdíl v Mužích v pokušení.Doporučuji i přes tady mizerné hodnocení.45% ani náhodou. ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nebyl jsem sto to vůbec dokoukat a tak jsem to jednoduše v průběhu filmu stopl a smazal. ~ V rodině zemře otec na srdeční vadu, zůstává po něm jeho 12 letý syn a poněkud trhlá nedospělá manželka/matka. Všichni v rodině jí posléze tlačí do věcí, o které nestojí, výchova syna šla vniveč (stála ale za prd už za života otce, který byl věčně v luftu), drtivá většina postav se chová jako idioti... Po cca. 45 minutách filmu a 30 minutách koukání jsem to vzdal a zahodil. Zase nemusím ztrácet čas úplně se vším. O ničem. ~ PS: Řvát na mě takhle moje dítě, ignorovat, chovat se ke mě jako ke kusu hadru a házet po mě telefonem, vezme druhou o futro tak rychle, že si ani nestačí všimnout, že vzalo ještě o druhý futro. Ta "volná výchova" mě ve filmu srala taky dost. ()

Reklama

Reklama