Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudebně zábavný studiový pořad sestavený z filmových písniček uvádí a komentuje Jiří Sovák. Z těch nejznámějších melodií, mj. uslyšíte Ty lesovské stráně, Vrať se mi zpátky, Směj se, směj, Šoférská, Prstýnek, Lásko má, já stůňu, Rozvíjej se, poupátko a Modravé dálky. Výkony zpěváků a známých herců doprovází Orchestr Karla Vlacha. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

honajz 

všechny recenze uživatele

Ráno herci nafasovali ve fundusu nějaké ty hisotircké oblečky, mezitím uklízečka zametla jedno volné studio, dopoledne přijel orchestr ČsT, pak se všichni naobědvali, a odpoledne sfoukli pár písniček, které se k těm náhodně rozdaným kostýmům z fundusu hodily a zazněly někdy v nějakém filmu. Dramaturgii pořadu jsem moc nepochopil - jednou se objeví přímo scéna z filmu, kde Vlasta Burian zpívá Přednostu stanice a jen na závěr tam najednou nastoupí tři chlapi a tři baby, aby odzpívali poslední ani ne sloku, spíš větu, pak někteří zpěváci a zpěvačky zpívají písně někoho jiného (a třeba Lenka Filipová fakt nemá hlasový rozsah jako Vondráčková a její Lásko má, já stůňu spíš rvalo uši; nejunaveněji působili všichni, kdo zpívali písně z Kdyby tisíc klarinetů), nu a jindy si zpěváci přišli zazpívat své písničky sami - Petra Černocká Saxanu a Pepíček Bek po letech svou Škodověnku. Vlastně nejvíc mě potěšil Viktor Preiss, protože jsem konečně slyšel celou tu písničku z Pyšné princezny. No a mezi tím chodí pan Sovák a snaží se být třeskutě vtipný, ale při vaření z vody toho moc neuplácáte. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Protože jak víme, film je látka hořlavá, proto v počátcích tolik milostného vzplanutí... Na svou dobu velmi neformální a originální pan Sovák... ()

Reklama

Reklama