Reklama

Reklama

Temné zpovědi

  • Kanada Dark Confessions (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Bezstarostný výlet se může změnit v noční děs. To se přihodí dvěma kamarádkám, které jsou bezdůvodně zatčeny a brutálně vyslýchány. Jejich cesta na svobodu je velice obtížná. "Béčkový" thriller vznikl v produkci Čechoameričana Lloyda A. Simandla, jenž výrobu svých filmů přenesl do Čech. (oficiální text distributora)

Recenze (23)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Na Temných zpovědích je nejvíc zarážející jejich relativně velmi vysoké hodnocení, za které pravděpodobně může opakované vysílání na Nově v polovině 90. let a milosrdný časový odstup, který z paměti odfiltroval tu fascinující stupiditu scénáře a režijní bezradnost. V paměti pak zůstaly půvabné křivky obnažených slečen, které se snaživě pokoušely o erotické pozice. Film nijak nevybočuje z běžné produkce pana Simandla, který představuje hodně zvláštní kategorii ve filmovém průmyslu...Temné zpovědi fungují výhradně jako softporno a za to mají ode mne 15 % celkového dojmu. Jinak přímo ztělesnění kategorie odpad. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Lloyd A. Simandl se snaží prosadit i v hororovém žánru, ale jak je vidno ze všech jeho filmů, tak docela marně. V jeho dílech totiž kromě erotických scén, aby člověk tu hororovou opravdu pohledal. A myslím, že ani lupa by nám divákům nepomohla. Ne jinak je tomu i u tohoto filmu, který si zařazení do hororového žánru zasloužil omylem. Zřejmě největších úspěchů se jeho filmy mohou těšit u nadržených teenagerů, kteří se určitě rádi podívají na nahé ženské těla. Kdo by taky ne, že? Samotný děj staví na velice chabém scénáři, který je navíc docela dost nudný a hlavně laciný. Atmosféra filmu je naprosto totožná s většinou Simandlových filmů, tudíž uspávající bez špetky napětí, ale za to nabitá jistou dávkou erotického jiskření. 3/10 ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Zarazila mě spousta vysokých hodnocení. To u Simandla není obvyklé... Po chvíli jsem pochopil proč. Nejen Eva Aichmajerová a Kateřina Kornová vytvářejí zajímavé erotické dusno, ale to pro mě neznamená, že budu hned sypat hvězdičky. Jde totiž o klasický Simadlův tajemný pseudohoror, kde američané jsou nadlidé a ostatní lůza, co k nim vzhlíží. Atmosféra je v jeho filmech pořád stejná. Tento je tedy vyjímečný tím, že se tu svléknou (aspoň trošku) relativně známé "herečky", jinak jasný odpad!. ()

Madax 

všechny recenze uživatele

Dokonalý brak, tak nějak by se dal nazvat tento film. A když říkám dokonalý, myslím tím skutečně dokonalý. Roztomile hloupoučká podívaná od začátku do konce, která však navzdory svým pokleslým kvalitám diváka zaujme a pobaví. V žádném případě nevidím důvod tento film kritizovat jenom proto, že nemá zrovna kubrickovské kvality, když svůj účel plní dokonale... divák musí prostě počítat s tím, že sleduje béčko a neměl by být zklamaný. ()

montel odpad!

všechny recenze uživatele

Angelina (Kate Rodger) a Jennifer (Lisha Snelgrove) si spolu vyjedou na výlet. Při obvyklé policejní kontrole jsou obě dívky zatčeni. Při pokusu o útěk postřelí policistu, jsou však brzy dopadeny. Poté obě dívky převezou do tajemného kláštera, kde je čeká buď vězení nebo život v otroctví...Tupá zhovadilost s několika českými herečkami, z nichž nejznámější je Eva Aichmajerová. Lloyd A. Simandl je opravdu režisér naprosto katastrofálních filmů. Toto je ale opravdu drsná blbost,postrádající jakoukoliv logiku a nápad. 10% ()

Zajímavosti (1)

  • V závěrečných titulcích je Eva Aichmajerová chybně uvedena jako Eva Achmajerová. Od svatby v roce 2009 již používá příjmení Decastelo. (masekjc)

Reklama

Reklama