Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Klasické sci-fi natočeno podle novely E. R. Burroughse. Americký voják John Carter je nevysvětlitelně přenesen na Mars přímo do války mezi dvěma vetřeleckými rasami. John zjišťuje, že má na Marsu velkou sílu, kvůli své nižší gravitaci. Díky těmto vlastnostem a svým válečnickým schopnostem se rázem stává respektovaným obyvatelem planety, který může nastolit mír. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Klasická kokotonážní zhovadilost, kde každý působí jako pičus po nepovedené lobotomii, jenže nejhorší na tom je, že kdyby asylum chtělo, mohlo by natočit slušný film, klidně i pod jinou hlavičkou, ale mohlo. Navíc je neskonalá prasárna takhle upravovat výtečnou scifi knížku a osobu, co některé dementní změny vymyslela bych nechal mučit horkým voskem nalévaným do všech tělních otvorů. Navíc je mi záhadou, jak to, že se tyhle filmy tak snadno dostávají na cz videotrh, škoda, že Sy Fy (hádám, že tohle byla jejich zakázka) už asi nikdy nehodlá natáčet kvalitní adaptace, jako byla třebas Duna. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Nějak mě "stáje" firmy Asylum utvrzují v tom, že dělají perverzně nechutné filmy, aby člověk, který se na ně dívá poblil. Stejný pocit jsem měl i u TROMY, ale ta ty dobytčárny umí hůmorně prodat i když je film sebebrakovější! 15% s bídou za ten nápad, efekty komentovat nebudu a o zbytku filmu si udělejte obrázek, až si ho pustíte. Přeji hezkou podívanou :-D ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo vôbec prvá adaptácia Johna Cartera, pána Marsu do filmovej podoby, ktorá predbehla tú veľkorozpočtovú od Disneyho o celé 2 roky. ___ Aktualizácia prológu z Divokého Západu tesne po skončení americkej občianskej vojny do súčasného divokého Afganistanu je fajn, horšie je to s vysvetlením transportu pomocou teleportácie 16 megabytovým USB na Mars 216 kdesi v blízkej galaxií - čo má znieť asi vedecky hodnovernejšie než ten tradičný Burroughsov bezproblémový spôsob upadnutia do bezvedomia v arizonskej jaskyni a prebudenie na dne vyschnutého oceánu nášho planetárneho suseda. ___ Veľkoleposť a nepretržitá akcia, ktorou sa pred sto rokmi preslávila literárna predloha, samozrejme nejdú veľmi dohromady s produkčným štúdiom Asylum, ale nutno povedať, že hoci udalosti a vzťahy sú oproti knihe značne zjednodušené, na rozdiel od nej aspoň dávajú nejaký zmysel a neprotirečia si. S výberom hlavného, siláckeho predstaviteľa som nemal problém, na rozdiel od katastrofálne zvädnutej Traci Lords ako najkrajšej ženy planéty - hoci nutno povedať, že to platí, keďže žiadna iná sa tam neobjavila. ___ Celkove je to pre mňa (za ten peniaz a s výnimkou neznesiteľného záverečného súboja) relatívne schopná adaptácia klasického, hoci nesmierne stupídneho románu, určite záživnejšia než predloha - a človek pri nej nezabije toľko času... ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Som toho názoru, že štúdio The Asylum je zhubným nádorom dnešnej kinematografie a ich produkcia patrí do kontajnera, avšak jedna vec mi je na nich predsa len trochu sympatická - majú snahu točiť bláznivé sci-fárne, aké boli v obľube najmä v 50. rokoch. Princess of Mars je presne z tohto súdka a hoci vytknúť by sa mu toho dalo naozaj mnoho, ide o jednoznačne najlepší a najzábavnejší asylácky film aký som mal doteraz možnosť vidieť... ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Nie najhorší zlý film. Céčko bez výpravy a so zlými trikmi. Antonio ešte zbavý, ale princezná je úplne mimo. Dej našťastie pomerne rýchlo odsýpa. Oproti knihe sa nejedná až o tak zlé zjednudešenie, ale z filmu vôbec necítiť dobrodružnosť predlohy. Pavúky som vôbec neochopil. JOHN CARTER: MEDZI DVOMA SVETMI snáď bude lepšou adaptáciou :-). Ak máte radi Asylum, toto je taky lepší kúsok... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama