Reklama

Reklama

Beyoncé: I Am... Yours

(koncert)
  • USA I Am... Yours: An Intimate Performance at Wynn Las Vegas
Hudební
USA, 2009, 99 min (Televizní verze: 60 min)

Režie:

Nick Wickham

Scénář:

Matthew Dickens

Hrají:

Beyoncé
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Koncert I Am... Yours se konal v Encore divadlu ve Wynn v Las Vegas od 30. července do 2. srpna. Jde o DVD záznam jednoho ze čtyř koncertů tzv. Intimního vystoupení zpěvačky Beyoncé.

Seznam skladeb:  1.Hello
2.Halo
3.Irreplaceable
4.Medley:
Sweet Dreams (Acoustic)
Dangerously In Love 2
Sweet Love
5.If I Were A Boy
6.Scared of Lonely
7.That's Why You're Beautiful
8.Satellites
9.Resentment
10.Déjà Vu Jazz Medley
11.Déjà Vu
12. I Wanna Be Where You Are
13. Destiny's Childs Medley:
No, No, No, Part 1
No, No, No, Part 2
Bug a Boo
Bills, Bills, Bills
Say My Name
Jumpin', Jumpin'
Independent Women, Part 1
Bootylicious
Survivor
14.Work It Out
15.'03 Bonnie a Clyde
16.Crazy in Love
17.Naughty Girl
18.Get Me Bodied
19.Single Ladies (Put Ring na It
20.Finale (strelenaL)

(více)

Recenze (4)

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Skvělé vystoupení, které má atmosféru a především nádherný hlas v podání Beyoncé. I takovéto vystoupení je velmi kvalitní. ()

George.Camel 

všechny recenze uživatele

Tenhle koncert vidět je úplná lahůdka. Už při první písničce Hello mi běhal mráz po zádech. Beyonce je úžasná zpěvačka a ta atmosféra v "malém divadle" byla nepopsatelná. Kouzelná byl i retrospektivní pohled zpět na Destiny´s Child ... a protože to bylo ve Vegas, dočkali se diváci i swingu a la Ella. Perfektní vystoupení pro menší počet diváků než běžné sportovní haly, kde se koncerty dělají. Nádhera. ()

Tretina 

všechny recenze uživatele

ouuu tak takto som zostal mimo hned po prvom songu. Beyonce je zaslúžene tam kam patrí. Na vrchole! Vypracovala si to sama a kto aspoň trochu sleduje túto dámu vie, že je na seba prísna (čo vidieť aj v bonusovom materiáli v prípade Dvd z tohto koncertu). Pamätal som si koncert z LA, ktorý vyšiel tiež na dvd a niesol sa skôr v tanečno-divadelno-kabaretno-vtipne a velmi ma bavil. Keď vyšlo I Am... Your čakal som, že už to ďalej neposunie, že už vlastne nie je kam ibaže slečna Knowles zase presvedčila. Vytiahla na podiu osvedčené "Suga mama" energické hudobníčky, doplnila o zopár orchestrových nástrojov a velkolepé predstavenie bolo na svete. Tu už ale nehovoríme o mladej Beyonce, s natriasajúcimi tanečníkmi...Tu už ide o skutočnú vyzretú speváčku, ktorá spieva naživo neskutočne presne a hlavne pri tom vyzerá na zjedenie. Odporúčam všetkými desiatimi! ()

Reklama

Reklama