Reklama

Reklama

Ludo a Anna spolu žijí dva roky. A spolu s nimi se v jejich domácnosti zabydlela i každodenní rutina. Ludo k velké nelibosti Anny značně zanedbává své domází povinnosti a jemu naopak vadí její neustálé stížnosti. Poté přijede na návštěvu na pár dní Annin bývalý přítel Ralf a Ludo potká na diskotéce svou exlásku Marii. Pár musí čelit mnoha žárlivým scénám z obou stran a také pochybám o jejich vztahu. Anna si tajně přečte Ludovy esemesky a on si zas prohlédne seznam jejích milenců, na kterém hodnotí jejich kvality. Na onom seznamu je i Ralf a jeho skóre je lepší než Ludovo… Po mnoha provokacích, Ludo nakonec Ralfa zmlátí v restauraci a vztekle odejde. Přestože jim na sobě navzájem velmi záleží, oba skončili v posteli se svými bývalými milenci… (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi líbilo moc. Lepší jak jednička. Ludo a Anna už jsou spolu nějaký ten rok a tak se mezi ně vkrádá rutina a blažený pocit stálosti. A protože ten film musí i o něčem být, tak dva bývalí partneři. Opravdu jsem se nasmála. Rozhodně bych vynechala tu fekální linku, Moric tam byl zkrátka navíc. Til Schweiger je fakt kus chlapa a unese naprosto vše, slzy i ženský oblečení. ()

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Lavírujem s hodnotením podobne, ako tomu bolo aj u Zajíčka bez uší. Od začiatku som totiž mal dojem, že "toto nie, toto je zlé, toto je veľmi zlé" - tu hystéria, tam nepochopenie sa, ďalej hnev, vzájomné odplaty... Až potom prišlo cca posledných 30 minút, ktoré boli (z môjho pohľadu) v celej tejto dvojdielnej sérii absolútna TOPka a celkové vyznenie filmu posúvajú do úplne iných dimenzií. Trvalo mi deň si uvedomiť, že práve tá posledná polhoďka robí film (napriek mnohým, typicky nemeckým bláznovstvám a uchýlnostiam :)) krajším, lepším, dospelejším, než sa na prvý pohľad zdá (a navyše, hovorí o tom, že bojovať má zmysel). A ústrednú dvojicu mám inač veľmi rád :). Pôvodne som to videl na 3,5* zaokrúhlené nadol, ale vo finále (EDIT - po čase) tomu dávam ešte menej - 2*. Tilovu tvorbu mám rád, ale toto bolo skrátka pritiahnuté za vlasy. A to nezmení ani úžasný soundtrack, ktorý v tomto filme je jednoducho "Boží" (a vôbec, na toto som si u Tila už zvykol), obsahuje neskutočne veľa vynikajúcich piesní, viaceré sú dosť indie, (mimochodom, čím to je, že tieto moderné nemecké filmy obsahujú tak skvelý výber piesní?), ale len dobrý soundtrack nestačí... Dodatok - názov filmu je veľmi trefný, a vychádza zo sympatického plyšáku, (imho) dobre vystihuje Luda :) ()

Reklama

tomeek 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie se sympatickou dvojicí, akorát jsem netušil, že je to nějaký druhý díl, takže nechápu ty zbytečně násilně vmontované scény kamaráda, kterého charakterově ani nijak nepoznáme a film mu věnuje skoro třetinu stopáže. A mělo to opravdu špatný soundtrack (poskládaný z tanečních a podobně laděných skladeb od Paul Van Dyka), což se k filmu vůbec nehodilo. Jinak fajn. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

Zatímco prvnímu dílu (Keinohrhasen) jsem vyčítala vulgaritu, tady bych vyčetla spíše sentimentalitu (ano, Til Schweiger v několika scénách dokonce brečel...). Druhý díl mi byl ale přesto nějak bližší, asi vzhledem k tomu, že žiju ve vztahu, takže mi film o partnerských krizích řekne více než film o hledání partnera. Některé dialogy jsou sice hodně klišovité a předvídatelné, happy-end až skoro neuvěřitelný, ale jde o příjemný oddychový film. A v neposlední řadě oceňuju Schweigerovu kreativitu v pojmenování své dcery - Emma Tiger Schweiger se opravdu krásně rýmuje. ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Tohle mě bavilo o trošičku kus víc než jednička. Sice bych se bez pár scén obešla, ale i tak se jedná o vtipnou romantickou komedii a drama zároveň, kde to mezi ústřední dvojicí jiskří tak, že by jim to mohl závidět kdejakej hollywoodskej romantickej trhák, tohle se prostě a jednoduše povedlo, a mé ženské srdce se platonicky zbláznilo do Tila Schweigera. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • "Keinohrhase und Zweiohrküken" je názov jednej zo spoločných knižiek Tila Schweigera a Klausa Baumgarta. (Karush)
  • Zarovno s premiérou filmu bola vydaná knižka so scenárom, informáciami z natáčania a fotografiami. (Karush)
  • Ve filmu má divák možnost vidět v televizní show boxera Wladimira Klitschka. Ten se na své zápasy připravuje a trénuje právě v Německu. (Punisher)

Reklama

Reklama