Reklama

Reklama

Heidi

(seriál)

Obsahy(1)

Představte si švýcarskou ikonu „Heidi“, jako moderní mladou dívku pohybující se mezi svou farmou v kopcích Alp a rušným městem v údolí. Tohle je „Nová Heidi“, vzrušující novodobý příběh pro dnešní mládež a její rodiny. (Filmbox)

Recenze (5)

Detektiv-2 

všechny recenze uživatele

Nevím proč se to tolika lidem nelíbí... :( Já ten seriál žeru :D ! A navíc ten pohled do života v horách je tam opravdu vidět! :-) ()

-soch-

všechny recenze uživatele

Celé som to nevidel a po tých hodnoteniach, čo sú tu, to asi ani pozerať nebudem. Zaujímavé ale je, že jednu z hlavných úloh daboval aj spevák IGOR TIMKO, ktorý sa za dabingový mikrofón vracia po rokoch. Réžia slovenských dialógov: HANA MAKOVICKÁ ()

Reklama

Chandy odpad!

všechny recenze uživatele

Je zaujímavé, kam až môže zájsť úbohosť televíznej produkcie. Po natáčaní sa kompetentní mali zavrieť v strižni, všetok materiál zničiť a zabudnúť, že im niekedy taká blbosť napadla! ()

Mara12 odpad!

všechny recenze uživatele

Heidi je typický teenage seriál vyznačující se do očí bijící hloupostí ať už příběhu jako celku nebo jednotlivých postav. Hlavní hrdinka žije se svým dědečkem v horách, musí však nastoupit na střední školu do města, kde následně prožívá šablonovité vztahy (láska, přátelství, nepochopení atd.). Heidi je morální, obětavá, skutečná slečna dokonalá, jediné co jí kazí image je objekt její touhy, který dává pojmu debilita dimenzionálně nový rozměr. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama