Reklama

Reklama

Gekidžóban Naruto: Šippúden – Hi no iši o cugu mono

  • Japonsko 劇場版 NARUTO 疾風伝 火の意志を継ぐ者 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nindžové s Kekkei Genkai začínají mizet a všichni dávají vinu Ohnivé zemi a její vesnici ukryté v listí. Hrozí vypuknutí čtvrté Velké války nindžů. Začínají se shromažďovat vojska na hranicích Ohnivé země, jejíž vládce se snaží ze všech sil najít pachatele, který je zodpovědný za zmizení nindžů z ostatních zemí, aby prokázal nevinu Konohy. Pokud selže, hrozí, že válce se nikdo nevyhne. Po usnesení je rozhodnuto, že aby se zabránilo konfliktu, Konoha obětuje Kakashiho nepříteli. Ale to by nebyl Naruto, aby nesouhlasil s takovou obětí, a tak bojuje proti přátelům i nepřátelům, aby zabránil Kakashiho smrti, zatímco se mění mysl těch, kteří zdědili Ohnivou vůli. (Zíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé, jak jsou všichni spoustáni s minulostí. Musím uznat, že je to jeden z nejlepších Naruto filmů. Fakt mě bavil a na pojem "trapný filler" jsem ani jednou nepomyslela. Dalo by se říct, že všichni byli sami sebou, nepřidal se jim nový rys povahy, nezhloupli. Drželo se, nemusela jsem kroutit hlavou. Je jen jediný okamžik, kdy už jsem si říkala, že toho bylo moct - Shikamaru HO viděl místo Naruta, to už podle mě bylo přehnané. Jinak - závěrečný boj mě moc nepřesvědčil, možná ze začátku vypadal "kůl", ale zafinišovali ho dost nijace. Ale samotný konec byl dobrý, vtipný. Animace odfláknutá nebyla, ale přesto mi přišlo, že se postavy od seriálu trochu liší (možná jen můj dojem). Hudba jako vždy, netřeba se o nic nějak více rozepisovat. Mně se film líbil, má nedočkavost byla vcelku slušně odměněna. Takže se tan IV. film těším, protože tam budeme cestovat do minulosti, za Minatem. ^^ Shrnutí: Není přátelství krásná věc? :-) ()

Abbadon. 

všechny recenze uživatele

Svižný filmek rozhodně jeden z těch nejlepších..žádné nesmyslné protahování bojů a jako vždy opět zajímavé techniky. Hlavně oproti minulým filmům kde šlo spíš o to, že se objevil někdo kdo měl techniku úplně z jiné doby. fakt paráda 90% jen to fikne :) btw: po tomhle filmu si začnu víc všímat Kakashiho pohledů :D ()

Reklama

Kaede21 

všechny recenze uživatele

Priznám sa za normálnych okolností tieto anime filmy, ktorých jediným účelom je zarobiť na základe úspechu anime/mangy vôbec nemusím. Avšak zrovna Hi no Ishi wo Tsugumono spolu s Bleach 2 (Diamond Dust Rebellion) sú u mňa vzácnymi výnimkami, ktoré ma vôbec neiritujú a ktoré som si pozrela takmer s radosťou. V prípade Bleach sa to jasne vysvetľuje sústreďovaním sa na postavu Hitsugayu a pri tomto Narutovi to asi zase súvisí s relatívne veľkým priestorom, ktorý dostal Kakashi- keďže som film videla v období, kedy sa v mange objavoval veľmi sporadicky. Dávam síce 5 hviezdičiek, ale tento film je niečo čo sa môže páčiť asi len Naruto maniakom. ()

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

Narutova výdrž a odhodlání je někdy až k neuvěření. Protentokrát se nehodlá vzdát svého mistra Hatake Kakashiho, který byl v minulosti ocejchován značkou loutek. Její sesílatel a nyní nukenin Konohy, se snaží dostat pět Kekkei Genkai aby byl dokonalý nindža. Zapomněl totiž na to nejpodstanější, vytvářet a udržovat si pouta s přáteli... ()

prome 

všechny recenze uživatele

Tradiční Naruto film se vším všudy. Nechybí zde nic, co bylo už viděno v předchozích. Od divného záporáka s bandou slizkých přisluhovačů, přes téměř celou třídu z akademie až po množství velké množství technik a soubojů. Jako zabavení v době čekání na další díl mi to sedlo, ale bohužel, minule jsem se více bavil. Tady mi kupodivu vadil závěrečný souboj (kdybych napsal proč, tak bych spoileroval), závěrečný rozhovor Kakashiho s Hirukem a pár zbytečných přehnaností. Nebýt toho závěru, tak by mé hodnocení bylo asi vyšší, protože jsem už na tyhle filmy zvyklý a spoustu věcí dokážu odpustit, ale nebylo jich zde naštěstí moc. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama