Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledný pětatřicátník Alex a jeho sestra Mélanie s manželem Marcem mají speciální společnost, která se zaměřuje na rozbíjení partnerských vztahů na objednávku. Jedinou etickou podmínkou je, že onen vztah musí být alespoň z jedné strany nešťastný. Vždy pomocí rafinovaných manipulací nic netušící ženu či muže přesvědčí, že pravá láska na ně čeká s někým jiným. Když se na něho obrátí bohatý podnikatel Van der Becq, jemuž se nelíbí úspěšný nápadník jeho dcery Jeanette, Alex váhá, protože vztah snoubenců je i po bedlivém prozkoumání harmonický a láskyplný. Zakázku ovšem přijme, neboť je po uši zadlužený a v patách má obřího srbského vymahače... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (571)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Mezírka mezi zuby není sexy (nemluvě o tom, že u "paní Deppové" je mezírka slabé slovo).... "bohužel" je alespoň v tomto filmu na Vanesse Paradis sexy (VELMI sexy) vše ostatní:) K tomu je tu zručnou rukou vedená variace na tradiční romantickokomediální téma, v exkluzivních exteriérech i interiérech, s vtipem a šarmem Francouzům zdaleka ne vždy vlastním (třeba takový polský instalatér...:))). Nejenom kvůli živé ukázce snesitelné a zatraceně vtipné verze Roba Schneidera rozhodně doporučuji, i když to, že by se z (K)lamače Srdcí stala vaše srdcovka, by asi bylo možné jen v případě, že milujete Hříšný Tanec:) Ano, i ona hudebně vymazlená a jinak vcelku příšerná limonáda je díky zde přítomnému kouzlu filmem, který ne snad že by měl smysl, ale rozhodně má duši. BTW George Michael resp. Wham! jsou ve své osmdesátkové trvalosti (od slova trvalá/vodová/foukaná) stále jenom k popukání. A to je asi všechno, nač další rádobyvtipná slovní hodnocení. Mohl bych snad jen říct, že v dané kategorii jde za docela dlouhý čas o to nejlepší, co je v našich kinech k dostání, a že návštěvou projekce v dámské společnosti rozhodně neprohloupíte (a sami neutrpíte). 80% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Chvíľu po začiatku som získal dojem, že ak skončí film jedným z dvoch ponúkaných záverov, oba budú rovnako dementné. Nakoniec sa ukázalo, že záver bol možný len jeden a jeho klišovitosť je čisto stopercentná, až sa mi tomu nechcelo veriť. Duris navyše vyzerá ako blb a je nesympatický, tak dôležitú chémiu medzi ním a Deppovou ex som nezaznamenal ani pri ich súkromnom dirty dancing. Ani sa mi nechce rozoberať, ako a prečo pôsobí východzia zápletka tak nerealisticky. Po tej letiskovej kravine s Binoche a Renom ďaľšie francúzske romantické sklamanie. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Když už američané spáchají podobnou infantilní sračku, osadí ji například seňorou Lopézovou, takže pokud člověk zvrací nad obsahem, může se alespoň kochat formou! Absolutně mi hlava nebere, jak si charismatický fešák jako Džony mohl uvázat na krk takové monstrum, o které by zdravý, heterosexuální jedinec neopřel ani kolo. Paní Rajská byla hnusná, už když cedila přes ten příkop v horních jedničkách "Žolitaksy" a musím říct, že roky k ní byly opravdu nemilosrdné. Mít něco takového doma, to je na celoživotní Deppku. Navzdory všem těm čtyř a více hvězdičkovým gayům a latentnímu Františkovi z Liberce musí Verbal s politováním konstatovat, že i francouzská komedie je mrtvá. Ať žije ta italská? ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Romain Duris je hnusný pižďuch!!! Navíc pižďuch nikoli přírodní, pižmodojný, ale jen suchopárný pižďuch studiový, umakartový. A neptejte se mě, co tím přesně myslím, zkrátka je to nepovedený pižďuch a basta! Při pohledu na jeho „herectví“ mi lezly housenky po zádech a ježily se mi odporem chlupy po celém těle. Dokonce i na uších, v nosních dírkách a taky těch pět, co mi s prominutím raší na prdeli. Zajímaly by mě dvě věci. Za co se mi Pascal Chaumeil svým (K)látičem tak strašně pomstil? Prachy mu přece nedlužím, ani holku od oltáře jsem mu neodehnal, tak za co, Pascale, za co?! Druhou záhadou je zdejších neskutečných 72 procent. Dobrá, trailer byl čtyřhvězdičkový (to holt trailery bývají), ale to, co pak ten otravný pižďuch ve filmu předváděl, to byla nepoživatelná směsice trapnosti, nudy a rádoby romantických scén. V jakémkoli jiném filmu mi pohled na líbající se Vanessu Paradis spolehlivě zvýší nejen tep, tlak a rosný bod, ale i napětí v mém... kardiostimulátoru, ale tohle cicmání „mé princezny“ Vanessky s pižďuchem Alexem, podivnou karikaturou muže, to byla opravdu hrůza! A přitom já se na ten film tak těšil... Já debil. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Francúzi dali opäť na vedomie, že romantická komédia nevymrela, a že ešte stále je v tomto žánri čo objavovať. Pokiaľ máte k dispozícii originálny scenár, aj to najväčšie klišé v ňom bude fungovať. Dobrí herci to vedia rafinovane zamaskovať, scenárista ponúkne vtipné hlášky a zábavné dialógmy, režisér sa postará o bezproblémový priebeh a nerozhádzaný sled dejových udalostí a svieža, milá, úsmevná romanca je na svete. Viac takých zo starého kontitnentu, nech Hollywood pukne od žiarlivosti! 85%. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo ve Francii, konkrétně v Monaku, na letištích Nice-Côte d'Azur a Cannes-Mandelieu nebo v hotelu Ventes Drouot v Paříži. Natáčelo se také ve městech La Turibe a Cap-Dail. (Terva)
  • Scenárista Laurent Zeitoun dostal nápad na film na rodinné svatbě, kde si všiml, že jedna z jeho sestřenic chodí s chlapíkem, který se k ní nechová hezky. Řekl si, že by měl najmout herce, aby ty dva přiměl k rozchodu. (Coldrex)

Reklama

Reklama