Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledný pětatřicátník Alex a jeho sestra Mélanie s manželem Marcem mají speciální společnost, která se zaměřuje na rozbíjení partnerských vztahů na objednávku. Jedinou etickou podmínkou je, že onen vztah musí být alespoň z jedné strany nešťastný. Vždy pomocí rafinovaných manipulací nic netušící ženu či muže přesvědčí, že pravá láska na ně čeká s někým jiným. Když se na něho obrátí bohatý podnikatel Van der Becq, jemuž se nelíbí úspěšný nápadník jeho dcery Jeanette, Alex váhá, protože vztah snoubenců je i po bedlivém prozkoumání harmonický a láskyplný. Zakázku ovšem přijme, neboť je po uši zadlužený a v patách má obřího srbského vymahače... (TV Nova)

(více)

Recenze (571)

POMO 

všechny recenze uživatele

Umenie tvorcov namiešať takýto parádny koktejl humoru, ktorý je vkusný, a romantiky, ktorá nie je otravná, je niekedy obdivuhodnejšie než umenie tvorcov kvalitných drám. Moc príjemné. A tie monacké exteriéry... rozprávka. V niečom sú Francúzi neprekonateľní. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

V komentářích k francouzským filmům posledních let, zvlášť ke komediím, jsem párkrát ucedila povzdech nad směrem, kudy se to horem pádem po hlavě ubírá. Tahle osvěžujjící a vtipná nezávaznost jest mi příslibem, že by se mohlo začít blýskat na lepší časy. A mezérka mezi zubama je sexy ! ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Když už američané spáchají podobnou infantilní sračku, osadí ji například seňorou Lopézovou, takže pokud člověk zvrací nad obsahem, může se alespoň kochat formou! Absolutně mi hlava nebere, jak si charismatický fešák jako Džony mohl uvázat na krk takové monstrum, o které by zdravý, heterosexuální jedinec neopřel ani kolo. Paní Rajská byla hnusná, už když cedila přes ten příkop v horních jedničkách "Žolitaksy" a musím říct, že roky k ní byly opravdu nemilosrdné. Mít něco takového doma, to je na celoživotní Deppku. Navzdory všem těm čtyř a více hvězdičkovým gayům a latentnímu Františkovi z Liberce musí Verbal s politováním konstatovat, že i francouzská komedie je mrtvá. Ať žije ta italská? ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Výborná romantická komedie, která svižně těží originální zápletku, i Durisovo rošťácké charisma. O kvalitách filmu vypovídá i to, že má v Americe lepší poměr pozitivních recenzí než Nolanův Počátek :) ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Mezírka mezi zuby není sexy (nemluvě o tom, že u "paní Deppové" je mezírka slabé slovo).... "bohužel" je alespoň v tomto filmu na Vanesse Paradis sexy (VELMI sexy) vše ostatní:) K tomu je tu zručnou rukou vedená variace na tradiční romantickokomediální téma, v exkluzivních exteriérech i interiérech, s vtipem a šarmem Francouzům zdaleka ne vždy vlastním (třeba takový polský instalatér...:))). Nejenom kvůli živé ukázce snesitelné a zatraceně vtipné verze Roba Schneidera rozhodně doporučuji, i když to, že by se z (K)lamače Srdcí stala vaše srdcovka, by asi bylo možné jen v případě, že milujete Hříšný Tanec:) Ano, i ona hudebně vymazlená a jinak vcelku příšerná limonáda je díky zde přítomnému kouzlu filmem, který ne snad že by měl smysl, ale rozhodně má duši. BTW George Michael resp. Wham! jsou ve své osmdesátkové trvalosti (od slova trvalá/vodová/foukaná) stále jenom k popukání. A to je asi všechno, nač další rádobyvtipná slovní hodnocení. Mohl bych snad jen říct, že v dané kategorii jde za docela dlouhý čas o to nejlepší, co je v našich kinech k dostání, a že návštěvou projekce v dámské společnosti rozhodně neprohloupíte (a sami neutrpíte). 80% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie. Ústřední dvojice mi zpočátku moc nesedla, s postupujícím časem se jí moje sympatie získat povedlo. Nicméně ten oslavnej hype středního rozsahu, kterej byl kolem Heartbreakera rozpoutanej, je imho hodně, ale fakt hodně přehnanej. Jednorázově jsem se sice potěšil, že bych se k onomu filmu v myšlenkách - nebo nedej bože i fyzicky - vracel, to teda opravdu ne. 7/10 ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Těžko hledat objektivní vysvětlení proč zrovna tahle romantika sklízí takové nadšení, ale z mého skromného pohledu zaválela především dobrým nápadem, eskapádou elegantního vtipu a docela zdatným prokličkováním mezi zaběhnutými žánrovými uličkami, aneb je potěšení sledovat film, u kterého si řeknete a teď přijde tohle… a ono to přijde úplně jinak, než jste si mysleli. 4 a ½. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

V téhle komedii chybí sympatičtější herci a ladnější průběh celého příběhu. To ale neznamená, že by mi herci a všecko kolem nesedlo. Taková Vanessa Paradis byla naprosto božská a koukalo se na ní s otevřenou držkou celý film. Romain Duris taky nebyl vůbec špatný a k filmu se parádně hodil. Každopádně ho neznám víc a v tomhle případě to bylo spíš takový zahřívací kolo. Nápad ale určitě nebyl vůbec špatný a celkově se na to suprově koukalo. Nicméně Francie podle mě umí líp a když se chci opravdu zasmát, pustím si daleko vtipnější francouzské komedie než je tahle. Ta přes ten svůj originální nápad běží naprosto klasicky a opravdu vtipných scén je tam jen pár. Zapomenout se na tuhle komedii sice nedá, ale konkrétně si také nevzpomenu. Proto tři hvězdičky, kdy samotný film ale za pozornost určitě stojí. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €8,7miliónaTržby USA $473,254Tržby Celosvetovo $44,329,976║ Tak Francúzom to tento rok2010 fakt sype u komédií, hoci Vanessa Paradis už nie je najmladšia a tá štrbinka medzi zubami(ej, ej) vizuálne odpudzuje, celkom sa herecky dobre držala a výdatne nahrávala lámačovi sŕdc Romainovi Durisovi, dejovo vyrovnané, má to iskru, skvelú zábavnosť a taneček a lá Hriešny tanec je taký bonbónik na vyše. /videl v kine: 90%/ ()

imf 

všechny recenze uživatele

Francouzi jsou v romantických komediích dvacet let za opicema, což je jedině dobře, protože narozdíl od amerických prefabrikátů se stowattovými úsměvy a vyluxovaným scénářem ještě pořád nezapomněli jak zvládnout situační i konverzační humor. Hraje se dost na jistotu, ale s dobrým nápadem do začátku (rozbíjení vztahů na objednávku), exotickým prostředím a sympatickou hlavní dvojicí si můžete dovolit jet občas na neutrál. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem vážně nesežrala. Rozverná a celkem nenudící romantika - proč ne. Ale ten nesmyslný závěr, který by se nestal snad ani v disneyovce, to všechno zakopal. (to vysoké procentuální hodnocení výjimečně moc nechápu) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Ve vztahu existují 3 kategorie žen. Šťastné, nešťastné, které to snáší a nešťastné, které si to nechtějí přiznat. A právě ony představují jeho obchodní kapitál ..... Příběh o profesionálních rozbíječích vztahů je skoro jako o profesionálních zabijácích. Jsou tu také, aby pomohli... Všichni ti Morganovi, Zamilovaný slečny, Addamsovi (aha, ti vlastně né...) ...zapomeňte!!! Pravdou je, že se jedná stále víc o romantický snímek než o ten k smíchu. Ale díky neotřepanosti příběhu jde na poli romantických komedií o překvapení. Asi jako tenkrát u Nesvatbových (to už je let!!). A navzdory názoru přítele Verbala musím konstatovat, že ačkoliv nejsem gay (což on ví) a už vůbec ne latentní! (za prvé nevím co to je a za druhé mě to uráží) byl jsem spokojen. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Moje sestra padla do náruče idiota. 2.) Mým nejoblíbenějším filmem je Hříšný tanec a tanečníkem P.Swayze. 3.) Mám před svatbou. 4.) Hledám námět k podnikání. 5.) Příběh, který neublíží ostatním, neublíží ani mě. PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Good guys finish last. Další kolo francouzské hry "Kopni si do svého Angličana", tentokráte v surreálném prostředí Monaca. Tenhle evropský Hitch sází na charisma herců, mondénní aranžmá Monte Carla a především ztřeštěné gagy, které připomenou staromodní legraci z De Funesových filmů. Díky polskému instalatérovi, vidličce ve stehnu, nymfomanské kamarádce a dalším bizarním figurkám tak ani nevadí, že Klamač srdcí je po romantické stránce vykleštěnec. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Klaus Badelt: 1. Love Theme ,2. Bodyguard ,3. Juliette's Theme ,4. Going For A Ride ,5. Bicycle Chase ,6. Rapproachment ,7. Plane to Vegas ,8. Beginning to Fall ,9. Spying Bums ,10. Carjacking ,11. Wedding Dress ,12. Monaco ,13. Don't Cry ,14. Debts ,15. Near Kiss ,16. Nuts ,17. Matteo ,18. Two of Us ,19. Digging In the Dirt ,20. Desert Village ,21. Dunes ,22. Elevator, ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Dost příjemný film, který si hraje s klišé tak moc, až je originální. Sympatické a nenucené postavy se chovají docela uvěřitelně. Velké překvapení. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Svěží romantická parafráze na špionské filmy, které by ale slušelo větší důraz na humornou složku (ta totiž až příliš často jen nejistě přešlapuje na místě, namísto aby se rozeběhla. jako Alex pro kabelku) a také propracovanější scénář, který trochu nechtěně dělá z většiny žen ve filmu jen naivní blbky... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Byla to fajn komedie, ale že by se mi to tu chtělo výnášet do nebes, to teda zase ne. Je to v podstatě dost obyčejná romantická komedie, která je vyvážená, nikam se netalčí a pěkně odsejpá, ale nic extra originálního jsem na tom neviděl a Vanessa Paradis už taky neni co bývala. ()

Reklama

Reklama