Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledný pětatřicátník Alex a jeho sestra Mélanie s manželem Marcem mají speciální společnost, která se zaměřuje na rozbíjení partnerských vztahů na objednávku. Jedinou etickou podmínkou je, že onen vztah musí být alespoň z jedné strany nešťastný. Vždy pomocí rafinovaných manipulací nic netušící ženu či muže přesvědčí, že pravá láska na ně čeká s někým jiným. Když se na něho obrátí bohatý podnikatel Van der Becq, jemuž se nelíbí úspěšný nápadník jeho dcery Jeanette, Alex váhá, protože vztah snoubenců je i po bedlivém prozkoumání harmonický a láskyplný. Zakázku ovšem přijme, neboť je po uši zadlužený a v patách má obřího srbského vymahače... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (571)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Po delší době, romantická komedie, která překvapila. Především je to tím, že se zde objevil neotřelý nápad, který byl výborně zpracován a k tomu všemu ještě přispěli dobří herci. Už jsem myslela, že nepřijde romantická komedie, která by mě vyvedla z míry tím, že se stane něco jiného, než jsem předpokládala. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €8,7miliónaTržby USA $473,254Tržby Celosvetovo $44,329,976║ Tak Francúzom to tento rok2010 fakt sype u komédií, hoci Vanessa Paradis už nie je najmladšia a tá štrbinka medzi zubami(ej, ej) vizuálne odpudzuje, celkom sa herecky dobre držala a výdatne nahrávala lámačovi sŕdc Romainovi Durisovi, dejovo vyrovnané, má to iskru, skvelú zábavnosť a taneček a lá Hriešny tanec je taký bonbónik na vyše. /videl v kine: 90%/ ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Originálna zápletka ( čo je veľký predpoklad k americkému remake ) a zvláštny humor robia z tejto romantiky báječnú zábavu. Možno si niekto pomyslí, akáže to romantika, keď je tu svojrázna trojka, ktorá ničí vzťahy, ale opak je pravdou. Nápaditosť a nový pohľad sú vzácnou devízou a je len dobré, že Francúzi sú v komédii späť. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Klasická zápletka, ktorá síce neprekvapí, ale rozhodne celkom pobaví. Spolu s humornými situáciami si na svoje prídu tak fanúšikovia ľahkej zábavy, ako aj fanúšikovia romantických happyendov. Herci sa tu síce neprekonávajú, ale vzhľadom na postavy a ich role tam snáď nebolo čo pokaziť. Celkovo priemerné, ale zároveň aj príjemné. ()

Greg 

všechny recenze uživatele

“Je déteste le roquefort. J'avais jamais vu Darty Dancing. Pour moi George Michael est un chanteur de merde. Ma cuisse fonctionne bien. Je sais pas si je suis assez bien pour toi. J'ai pas de jet. J'ai pas d'appart, je vis dans mon bureau... Je sais pas comment je vais faire si je peux pas te voir chaque jour.“ Tak to jo, takhle vypadá současná francouzská komedie. A to není vůbec špatné. Má to příběh, má to romantiku, má to dobrý konec a hlavně má to vtip! Určitě bude většině diváků u na začátku jasné, jak to dopadne, ale zrovna tady mi to vůbec nevadilo. Mezi ústřední dvojicí v podání Vanessy Paradis a Romaina Durise vše klape, tak jak má a oběma jejich role skvěle sedí, stejně jako jejich kolegům ve vedlejších rolích. Soundtrack je také ušitý přímo na film, akorát George Michael není zrovna můj šálek kávy. A celý film pak vkusně dokresluje luxusní prostředí monackého knížectví. Jo, tohle je příslib do budoucna, takže se dá říct – jen tak dál! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Scenárista Laurent Zeitoun dostal nápad na film na rodinné svatbě, kde si všiml, že jedna z jeho sestřenic chodí s chlapíkem, který se k ní nechová hezky. Řekl si, že by měl najmout herce, aby ty dva přiměl k rozchodu. (Coldrex)
  • Natáčení probíhalo ve Francii, konkrétně v Monaku, na letištích Nice-Côte d'Azur a Cannes-Mandelieu nebo v hotelu Ventes Drouot v Paříži. Natáčelo se také ve městech La Turibe a Cap-Dail. (Terva)

Reklama

Reklama