Hellsing V (video film)

Hellsing Ultimate Series V

Animovaný / Akční / Drama / Horor

Japonsko, 2008, 45 min

škoda tých hlúpostičiek na začiatku. A škoda, že nebolo Alucarda. Ale ináč nehorázne vydarená epizóda.(8.3.2010)

Začátek byl skvělý a pobavil jsem se , ale hned potom se ulice Londýna promění v peklo všude němčtí upíři , kteří mění obyvatele na ghůly zrada se plíží vlastními řadami , krev je všude a nečekaní spojenci se blíží. Závěrečné titulky velmi smutné.(9.8.2011)

Na ja, bez Alucarda je to polovičatý, ovšem ten Willis nemá chybu. A Integra je v tomhle teile majstštyk.(20.7.2010)

Nebýt Alucardova pošahaného snu, a být víc Alucarda, bylo by to za pět. Třeba se blýská zpět na lepší časy...(6.2.2011)

Londýn dostává na prdel neskutečným způsobem=ulice se mění v potoky krve, vampesesášci žvýkají batolata, ohňový hákový kříž spaluje domečky a Alucard si někde dáleko na lodi blbne s Willisem :)(10.3.2012)

Absence Alucarda je jasně znát a V. Ceras tím spíše!! Ale ke konci dílu a navždy získávající mé sympatie dorazily složky Iškariotu s parádním Alexanderem Andersonem a jeho dvěma kočkami! Parádní řež na závěr a předchozí výborné zpracování demolice Londýna! Jeden z nejsilnějším dílů zatím....(17.4.2012)

Škoda toho suprově posranýho začátku + občasnejch blbejch ksichtů co tam jsou .. Jinak suprovej díl .(27.3.2012)

Aj napriek absencii Alucarda ide o excelentnú epizódu. Napätie pred bojom sa dá krájať nožom. Šialený Major a jeho udelenie rozkazov. Je potrebná príručka k boju? Jednoznačne ! Nalistujme si stranu 3 - "Londýn v explózii! Neskutočný boj upírov“ . Suchý prednes “zničte všetko, čo vám príde do cesty“ sa tu nenosí. Herr Major so svojím batalionom musí postupne vymenovať ciele, čím gradujú svoje vzrušenie z boja. Londýn v plameňoch až vyráža dych. Letzte batalion dosahuje skupinový orgazmus pri rozsievaní beznádeje v uliciach, krehké ľudské životy miznú mávnutím ruky. Potoky krvi. Londýn is history, toto je "Midian". Osamotená Integra – “Vzdať sa a prijať porážku? “ Chlapci, zmenili ste dílera? Bajonety skrz telo, ktoré sa premení v prach ... Vatikánska sekcia XIII ... “vrah“ ... “popravca“ ... “regenerátor“ ... “anjelsky prach“ ... “kňaz bajonetov“ ... “ALEXANDER ANDERSON“ ... AMEN !! Nádhera ! Momentálne najlepšia časť Hellsinga.(10.3.2010)

Děj zapoměl Alucarda-sama na letadlové lodi, takže si ho divák užije jen v poněkud praštěném prologu a pak v postcredits epilogu. Nicméně, i přes to byla pětka mimořádně podařená a masakr v ulicích Londýna tomu jen nahrává. Kromě toho se na konci objeví ještě Alexander Anderson opět se svým šíleným výrazem. Prostě Klasa.(8.6.2010)

Brutální, ale působivá vize Londýna, napadeného nacistickými upíry, kteří vraždí každého kdo se jím postaví do cesty....ikdyž se v epizodě téměř vůbec neobjeví Alucard, jedná se podlě mě o zatím nejlepší epizodu z OVA série.(5.9.2010)

Souboj tisíciletí: Alucard × Bruse Willis :-D(4.1.2010)