Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cílem pořadu Devatero řemesel je zvyšovat prestiž a sebevědomí učňů a motivovat veřejnost k většímu zájmu o učňovské obory, které čelí dlouhodobému nezájmu. Mnohé učňovské obory jsou ve společnosti nezastupitelné, představují dobrou možnost výdělku, a přesto mají trvale nedostatek zájemců o vyučení. Jedním z nich je kominictví, kterému hrozí naprosté vymizení. V pořadu budeme sledovat Romana Vojtka, který se od mladého učně kominíka a jeho mistra bude řemeslu učit. Vyzkoušíme jeho zručnost, ale zároveň se dozvíme, že kominické řemeslo není již tak špinavé, jak bývalo. Naopak se v současné době mladí kominíci učí zacházet se sondami a dlašími moderními elektronickými přístroji. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Těším se na ten díl, jak se na naší škole bude Táborský učit fotografem. To bude sranda (taková, jako když je něco tak blbé, až je to vtipné). Mám takový pocit, že to pro náš obor nebude zrovna dobrá prezentace... ()

lskala 

všechny recenze uživatele

Vojta Bernatský je sympaťák a moderování mu jde. Navíc pořad o řemeslech mě bude bavit vždy, i kdyby to uváděl Titelbach s Poulíčkem. 50% - 3*** ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Cíl nebo poslání pořadu je vcelku jasné. Bohužel tvůrcům se to tak trochu vymknulo a tak výsledek moc neodpovídá tomu, co mělo vzniknout. ()

Dartdevil 

všechny recenze uživatele

"Soutěžící" - známé osobnosti mají za úkol za tři dny ovládnout a složit zkoušku z jednoho tradičního řemesla. V prvním díle se Pavel Zedníček učí pekařem. Pro znalé jednotlivých řemesel to bude spíše k smíchu, jinak se to dá pro zajímavost zkouknout. Provází Roman Vojtek. ()

Reklama

Reklama