Reklama

Reklama

Epizody(4)

Obsahy(1)

Čtyřdílný seriál zachycující příběhy nerozlučné chlapecké čtveřice Boříka, Mirka, Čendy a Aleše, jejich odvěkého soka Bohouška. Věčný boj se školním prostředím vychází ze čtyř příběhů Vojtěcha Steklače, které vycházely v časopisech Ohníček a později Pionýr (vyšly také knižně). Příběhy Detektivové, Haraburďárna, Rajčata a Tygr zavádějí hrdiny kromě rodných Holešovic i do cirkusového prostředí.
Na rozdíl od předlohy je tu více vyzdvižena role Čendy a samotný Bořík je téměř neviditelný. Na seriálu je zajímavé i to, že se tu sešli děd a vnuk Filipovští. (Robbi)

(více)

Recenze (7)

framil 

všechny recenze uživatele

Pamatuji, a líbilo se nám dětem. Proč to neopakují, to nechápu. Dávají na čt3 takové kraviny. A když čt napíšete a poprosíte o něco tak jen odpoví :,, je nám líto, že se Vám naše skladba pořadů nelíbí, ale... ". A takovou odpověď jsem dostal na několik svých dotazů. Bohužel, je to parta idiotů. ()

Matesek 

všechny recenze uživatele

Dobrodružný seriál o partě čtyř kamarádů, který nahrazoval tento žánr po již zakázaném seriálu Záhada hlavolamu a následoval seriál Kamarádi. Jejich příhody vycházely po mnoho let v časopise Ohníček. V roce 1972 se vysílala epizoda „Detektivové“, kde Bořík, Čenda, Mirek a Aleš pátrali po zloději plechovek s barvami. Následující rok se natočily další tři díly a všechny byly uvedeny o vánocích 1973. Od té doby už nikdy. Na otázku „Proč“ dostanete z České televize stále stejnou odpověď.  Žádnou. ()

Reklama

topi80

všechny recenze uživatele

Tak z tohoto seriálu si toho opravdu moc nepamatuji, ale myslím, že šlo o takovou trochu méně naivní verzi Kamarádů. Vím, že mě to docela bavilo, ale na hvězdičkování si netroufám. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama