Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krimiseriál pro děti vypráví o originálním přátelství třech kluků (Standa, Míšan a Luboš) a profesionálního kriminalisty. Jednotlivé případy jsou běžné, jednoduché, ze života, takové opravdu dětské, kterou se mohou stát v jakékoli partě, ale jejichž vyřešení vede děti k postřehu a úsudku.

Epizody:
Tajemství hráčské šatny
Tajemství rozlousknuté káči
Tajemství klece
Tajemství sázkového tiketu
Případ šestnácti televizorů (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

roswelll 

všechny recenze uživatele

Dle sdělení České televize se dochovaly pouze první dva díly Tajemství hráčské šatny a Tajemství rozlousknuté káči. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Když si z celého seriálu pamatuji scény ve kterých Miloslav Štibich v roli kapitána Bábovky s chutí a požitkářsky pojídá v cukrárně zákusky, tak to asi není dobře. Nebylo se divácky o co opřít, protože jeden díl vedle druhého sršel jednoduchou naivitou se kterou se snažil překonat diváckou hranici nad deset let. Se scénářem kde se řeší kriminální prkotinky se nemůže nic zázračného stát. Ve své době jistě úspěšný seriál se v dnešní době stal jen omšelou vzpomínkou na dětství a současnému divákovi nemůže naplnit jeho náročná kritéria. Nicméně zesnulý Štibich byl ve své roli vynikající a podle mě celkově poměrně nedoceněný herec, kterému dávám hvězdičku a ta druhá je za náznaky originality v ději. Mé hodnocení: 40% ()

Reklama

PavlosPM 

všechny recenze uživatele

Seriál, který si pamatuji matně jako klučina. Marně jsem pátral dlouhé roky po názvu seriálu, teprve až dnes jsem na něj přišel. Vybavuji si pouze díl ve kterém šlo o krádeže jogurtů před prodejnou potravin. Naposledy jsem seriál mohl vidět v začátku devadesátých let, rád bych viděl znovu. ()

Zajímavosti (1)

  • Dle sdělení České televize se dochovaly pouze první dva díly Tajemství hráčské šatny a Tajemství rozlousknuté káči. (sator)

Reklama

Reklama